Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Én ebayről vettem a g3-at meg az e-p1-et is, lehet, hogy valamivel drágábban jutsz hozzá mint itthon, de akkor is megéri szvsz, baromira jó ár/érték arányú gép. Az e-p1-en is lehet manuálozni, de azért elég kényelmetlen, nincs evf, a kijelző fix és alacsony felbontású, ráadásul mivel más technológia mint a pana keresője (lcd vs LCoS), valahogy nem látszik rajta olyan jól az élesség, az olympus-on mindíg túltekerem a fókuszt majd vissza, és amikor a lehető legélesebbnek érzem exponálok, de szinte sosem vagyok teljesen biztos, hogy talált a fókusz, a pana keresőben viszont tökéletesen látom hol az élesség... gyakorlatilag ezért váltottam panára. Persze vannak hátrányai is az olyval szemben, de spec manuálozni sokkal jobb választás sztem valszeg még egy ősrégi g1 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Arc Raiders
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest