Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Tudok mutatni persze, de úgy látom felesleges. Kicsit gugliztam a dolgok után és találtam egy fórumot ahol ezt írták:
The problem is your adapter. Helios-44 lenses were designed for SLR cameras which require a large "register" (the distance from the back of the mount to the film/sensor) to leave room for the mirror to clear the back of the lens when it swings up. Your adapter is for rangefinder lenses, which have a much shorter register because there is no mirror between the lens and film.Fortunately, the solution is easy and cheap, if not especially attractive. You need to find a M39-M42 adapter ring (your lens may have come with one) and then buy a M42-Micro 4/3 adapter. This will give you the right register.
Megpróbáltam kiemelni és picit távolabb tartani a szenzortól és valóban élesebb lett :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő