- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem ekv. értékre gondoltam - nehéz akkora gyútávon belenagyított manuálfókuszálni, de nem lehetetlen. Főleg az EM5 stabijával, nagyon jól jön manuálfókuszálásnál.
Amúgy igen, többnyire valahogy megtámasztva. Természet, város, meg az egy-két obligát Hold-képChris: ez tök jó, azt hittem, hogy nagyobbak. Az eddig látott 135-ösökkel is az volt a gondom, hogy azok már kicsit nagyok. Ha jól sejtem, OM?
Közben találtam ezt az oldalt is, aranybánya: Minolta manual lens list. A 85 f2 is csak 17mm-rel hosszabb, mint az 50 f2-m (igaz, tömegben már +130/135 g...)P_Adam: kösz! Igen, az OM-ről is már sok jót hallottam, főleg a teléikről.
Szuper-tele: értem én, nincsenek irreális elvárásaim, sőt. Esélyes, hogy csak egy páralkalmas játszóobi lesz. Egy akkora (méret + tömeg) darab vasat nem hinném, hogy sokat cipelném magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest