- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g
Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest