Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5223 üzenetére
De, az bocs, rosszul emlékeztem.
-
Schanyee
senior tag
Nekem van egy Pentacon auto MC 50/1.8-am, gyakorlatilag hibátlan állapotú, még kopás sincs rajta. Igazából semmi bajom nincs vele, nagyon könnyen/gyorsan és ráadásul közelre is lehet vele fókuszálni, rekeszelve jó képet ad. Fotóztam már vele végig ballagást és jók lettek a képek. Az egyetlen bajom vele, hogy semmi extra a szín világa, nem ad pluszt mondjuk a MIR 35-tel szemben, az visszaadja a régi szoci képek hangulatát és még éles is rendesen. Aztán mióta van oly 45-ös autófókuszos obim, azóta csak fekszik a fiókban. Ha érdekel dobj egy privit és megbeszéljük.
Kicsit olyan hogy nem használom ezért eladnám, de sajnálom is mert nem kapok érte annyit, amennyit a szememben érne az állapota mellett. Kb 1 éve nem volt használva, csak most raktam fel mielőtt ezt írtam. -
Schanyee
senior tag
Korábban írtam az egyik változatáról itt, azt majdnem újszerű állapotban 15 ezért vettem. Igaz az pont az amelyik nem tud makrót, de a legkisebb, könnyebb, és a tesztek alapján hajszállal még talán a legjobb képet is adja. De elvileg néha van olcsóbban is, nekem megérte az árát.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Elektrosokk #4596 üzenetére
Nem tudom, még sosem használtam eos m-et, valaki biztos tudja, de lehet jobban jársz ha a canon-os fórumban kérdezed.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Elektrosokk #4594 üzenetére
Ha nem baj, hogy nem annyira kicsi, akkor a Canon-t is mindenképp nézd meg mennyire tudnál vele élni, vettem már olyan valakitől objektívet, aki m43-ról váltott eos m-re, mint másodváz, mert elég sok Canon üvege van mellette. Amit vettem objektíven még rajta volt a védőfólia is, és azt mondta az se zavarja, hogy lassú az eos, pedig az egyik leggyorsabbról váltott. Szóval ez is egy szempont lehet. Meg másodváznak én lehet inkább csúcskompakton gondolkodnék, valami Panasonic LX7, vagy hasonló.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Elektrosokk #4592 üzenetére
Ha kisebb vázra vagy kíváncsi és nem kell EVF, akkor Oly PM2-t már elfogadható áron kapni, hozzá valami palacsinta fix objektív és így van egy kicsi géped, ami ráadásul már a Sony szenzorát kapta. Bár az meg lehet túl kicsi, még a PL5-öt is megnézném, abban van ibis stabilizátor. Persze minden a pénztárcádtól függ, mert lehet már ezek is drágák. Canon-t a mérete miatt nem ajánlanám ha kicsi gépet szeretnél, mert az nem lesz kicsi, a többi tulajdonságát nem ismerem, azokról nem tudok mit mondani, azt mondják az m43-as Sony szenzor van közel olyan jó dinamikában, zajban mint az APS-C szenzorok. M43-ra pedig nagyon könnyű manuális üvegeket rakni.
Focus peaking - keress rá youtube-on, segít manuális üvegekkel fókuszálni, elvileg kiemeli azt a részt ahol a fókusz van. Nem tudom mennyire pontos, néha szidni szokták, mert nem az.
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g
Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
-
Schanyee
senior tag
Nekem ilyenem van, csak a tokina verzió, a series 2, ami mondjuk pont nem makró. A különböző szériák. Viszont ha jól rémlik azt mondják a legélesebbnek, meg a legkisebbnek. Én Panasonic G3-mon használtam, 3.5-ös rekeszen kicsit lágy, ezt leszámítva igen éles képet ad (azért nem fix objektív, hanem zoom, ezt figyelembe kell venni) és elég könnyű volt vele fókuszálni. Kicsit nehéz meg nagy, de fókuszálás miatt az obit úgyis mindig fogni kell, így ez használat közben nem zavart, max hordozáskor. A makró részre nem tudok mit mondani, mivel az enyém ezt pont nem tudja. Nem tudom melyik hibának hívják, talán kromatikus aberráció, amikor a háttérben az élek lilák, az nyitottabb rekeszen elég zavaró, teljesen nem is tudtam korrigálni. Ha érdekel mutathatok pár képet ami vele készült, de ha a makró része érdekel, akkor ez nem igazán nyerő. Az ára meg szintén nem, ha az 50 dollárt drágállod, én 18 000Ft-ért vettem, 16 alatt nem szívesen adnám, mert nagyon jó állapotban van. Meg mert élvezet volt használni, főleg amíg nem volt autófókuszos objektívem ezen a tartományon.
-
Schanyee
senior tag
pont úgy vagy könnyebben mint dslr esetében. A verzió belenéztek a keresőbe és tökéletesen látom a képet plusz még bele is nagyíthatók. B verzió elég jó tükröződés mentesítő bevonatok vannak már, amiket használnak is a gyártok, évről évre sokkal jobb a helyzet, már egy 2-3 éves váz is elég jó tud lenni ebben.
-
Schanyee
senior tag
válasz
szaszlaci #4217 üzenetére
Milc: elég sok kialakítás van, van zsebkompakt, van dslr, van kettő közötti átmenet.
Szenzormérethez csak annyit, hogy DSLR sem csak a 35mm-es, azok csak a legdrágább felsőkategóriásak.
Stablizátor: kb mint a DSLR-nél, Olympus-ban vázba épített, Panasonic az objektívjeibe szokta rakni (kivétel a legújabb GX7, ott van a vázban is). Még annyi, hogy az új Olympusok verhetetlenek ezen a területen (mondjuk el is kérik azoknak a kameráknak az árát)
Manuális fókusz: Segédfény az gép függő hogy van e, még kompaktokon is szokott lenni, de ez igazából semmit sem segít a kézi élesség állításon, csak egy kis megvilágítást vetít. Ami segít az a chip-es adapter (ebben jobbak a dslr-ek, nem tudom hogy lenne ilyen milc-hez), ha jó adaptert veszel az jelzi ha a kép egy bizonyos pontja fókuszba kerül (ahogy írtad a Sony-s példánál). Erre vannak alternatív megoldások mindkét rendszernél, annak a neve Focus Peaking, ami kijelzi elszínezéssel hol éles épp a kép (youtube-on találsz rá videót). Ez még főleg az újabb/drágább vázakban van csak benne, talán mintha Canon-hoz lehet feltenni olyan szoftvert az olcsóbbakra is, ami tudja.
Kitobi: kompakt géphez képest a kit obi is előrelépés lesz, bármelyik rendszert választod. Kezdésnek érdemes venni a géphez, tanuláshoz mindenképp jó. Plusz hozzá nézel egy adaptert a manuális üvegekhez és azzal simán el tudod kezdeni a fotózást, és meglátod szeretnél e később drágább üvegekbe beruházni.
A lényeg amúgy, hogy menj be egy boltba ahol van kiállítva sokfajta dslr, milc és próbálj ki amennyit csak tudsz. Ott kiderül melyiket fogod szivesen a kezedbe, melyiket használnád inkább. Csak olyant vegyél ami tetszik, tudásban nem állnak ezek a kamerák messze egymástól, sőt nagyon közel állnak (az azonos áron lévők).
Amire még érdemes lehet figyelni: ami a régi vázadon 50mm-es objektív volt, az bármelyik rendszert választod más lesz most. A szenzormérettől függ: pl m43-os milc-en olyan képet ad mintha a 35mm-es kamerádra 100mm-es objektívet raktál volna (2-szer messzebbre látsz vele vagy 2-szer kisebb a látószöge). Alap dslr-en ez a szorzó nem 2-es, csak 1,6-os, így kb 80mm lesz az ekvivalens gyújtótáv.
-
Schanyee
senior tag
válasz
szaszlaci #4206 üzenetére
A milc is a valódi képet adja, annyi csak a különbség, hogy mivel digitális azon a képen el lehet helyezni plusz információkat és bele is lehet nagyítani. Plusz sötétben amikor az optikai keresővel már nem látsz semmit, így nem tudsz mire fókuszálni, milc-en nagy eséllyel még akkor is látsz. Igazából egy jó elektronikus kereső azon kevés dolgok közé tartozik amit a dslr használók többsége is elismeri hogy tényleg jobb mint az azonos árú gépek optikai keresője.
-
Schanyee
senior tag
válasz
szaszlaci #4197 üzenetére
Régi kommersz fix valószínűleg jobb lesz mint a kit obi, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy bizonyos körülmények között. Pl a régi objektívek sokkal érzékenyebbek a szemből sütő napra, manuálisan kell fókuszálni, így mozgó témánál sokkal nagyobb arányban lesznek életlenek a képek. Másrészt meg olcsón van egy olyan objektíved, ami adott körülmények között olyan végeredményt ad, amit kit objektívvel viszont sosem érnél el.
A kereső csak útban van résszel nem értek egyet. Nekem Panasonic G3 van, manuál objektívvel majdnem mindig a keresőt használom. Itt el is jutunk egy másik kérdésedre, szerintem ennek a MILC dolognak nézz kicsit jobban utána, mert azok sokszor jobbak a manuálozás tekintetében mint egy olcsóbb DSLR. Az élőkép az MILC esetében is élőkép. Vegyünk egy belépő kategóriás DSLR-t, van a keresője, ami erősen túlozva egy kicsi lyuk, így az nem túl nyerő, kb nem látsz semmit, hogy épp hova fókuszálsz az üveggel. Áttérve a kijelzőre sokat javul a helyzet. Ha vesszük mondjuk az én pana gépemet (azt ismerem, arról tudok véleményt mondani), kijelzőn nézve ugyan olyan a helyzet mint egy DSLR esetében vagy még jobb (ha pl a DSLR-en kisebb a kijelző, vagy nem forgatható stb, ezek használat során elég fontos dolgok nekem, nagyon sokat használom). Ha a keresőt is figyelembe vesszük, akkor viszont nagyon nagy az előnye, majdnem akkora a keresője, mint egy jóval drágább profi gépnek. Csak éppen mivel a MILC-en digitális a kereső, így bele is tudsz nagyítani és sokkal pontosabban tudsz fókuszálni, a DSLR-el ellentétben.
Plusz MILC-re gyakorlatilag az összes manuális üveg felmegy, míg mondjuk Nikon-ra pl csak olyan adapterrel ami sokat ronth(hat) a minőségen.Fényerő és a háttér mosás összekapcsolódik. Manuális üvegnél azért másabb a téma csak, mert mondjuk ami van nekem Pentacon 50mm 1.8 azt kb sosem használom 1.8-on, mivel ott túl lágy képet ad. Viszont minnél fényerősebb (pl egy drágább 1.4) az jobban mossa a hátteret mint egy 3.5-ös kit objektív. Plusz ami abszolút nem elhanyagolható sokkal kisebb záridőkkel dolgozhatsz vagy sötétben sokkal jobb képet kapsz. Ebbe nem szeretnék belemenni, az összes fotós könyvbe ezek ki vannak részletezve, érdemes egyet elolvass ha komolyabban érdekel a fotózás.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Zozzer888 #3739 üzenetére
Hát tényleg az lehet a megoldás, hogy beállítod egy pontra a fókuszt (első körben ne úgy hogy szemből jön az autó, hanem pl oldalt, arra több esélyed van elkapni) és úgy lövöd mondjuk a leggyorsabb sorozatot (vagy 1 képet, de azt jól időzítve). Vagy próbáld meg a panning-et, ott annyira az autó nem mozdul ki az adott síkból. Meg ha Panasonic-od van, azokon van ilyen 20kép/s-os sorozat csökkentett minőségen, azzal már egész jó esélyeid lehetnek akkor is ha majdnem szemből jön a kocsi.
-
Schanyee
senior tag
Szerintem ha sokat szeretnéd használni, akkor inkább vedd a jó állapotút kétszer annyiért. Ha magamból indulok ki akkor sokkal szívesebben használok olyant ami jó állapotban van, és persze duplája az ár, de a drágább is kibírható, bár nem figyeltem nem tudom milyen obirol van szó. Pláne ha megtetszik és évekig használni fogod.
-
Schanyee
senior tag
2.8-tól az 5000Ft-os Pentacon 50/1.8 MC-m is éles képet ad, bár én a kép széleket nem szoktam figyelni, mivel főleg olyankor használom, amikor a kisebb mélység élesség kell. Fókuszpont visszajelzéshez meg van chip-es adapter canon-ra, azt az objektívek külön nem tudják szerintem. Valamint a fénymérés, az szerintem megy normálisan minden vázon, obitól függetlenül. A bokeh-hez keress rá az obira a neten, rengeteg kép van amit ezzel csináltak. M4/3-os vázam van, így azon 2-szeres a szorzó, portréhoz nekem majdnem ideális az ekv 100mm-es gyutáv, esetleg a 120-130mm körüli lehetne jobb hajszállal.
-
Schanyee
senior tag
válasz
rascalyjo #3364 üzenetére
Panasonic g3. A pestieket kézből lőttem mind. Sütött annyira a nap, hogy simán megtartsam kézből is alacsony ISO mellett. Meg nem rossz azért a fogása, bár szokták szidni, nekem nincs vele semmi bajom. Meg a g3 keresőjét a szememhez tartva elég stabilan lehet tartani és gyorsan is tudok fókuszálni mert jó nagy a keresője.
-
Schanyee
senior tag
válasz
HollyBoni #3348 üzenetére
Nekem egy 70-210-es F3,5-ös Tokinám van, hasonló kialakítású (Vivitar series 1 ver 2[link]) Én nagyon meg vagyok elégedve vele, 15 ezerért vettem, fókusz meg zoom megy mint a vaj, festése kinézete újszerű és a képminőségével sincs különösebb gondom. Ezt itt a Margit szigeten lőttem vele 210-en és 3,5-ös rekesszel. Az a lilás meg zöldes elszíneződés (kromatikus aberráció a neve?) pl itt a fák ágain, az mondjuk elég sok szokott lenni, azt kb ennyire tudtam javítani, de csomó helyzetben egyáltalán nem látszik. Ha kiváncsi vagy feltölthetem az eredetit is, csak egy kis kontrasztot emeltem a képen, aztán kb ennyi. Egyébként, hogy az objektívnek van e bármi köze az általad írt 80-200-hoz arról fogalmam sincs, lehet semmi.
Meg ettől a képtől [link] az összes ezzel az obival készült, a Budapest Árpád hidasok, a szörfös meg a kutyások -
Schanyee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3330 üzenetére
Nem kaptam, de nem gond, mert rosszul fogalmaztam. jo helyen van, csak nem a henger palástján, hanem ugyanott a csatlakozó felületen. megoldás pl alkoholos filccel.
-
Schanyee
senior tag
válasz
Zozzer888 #3319 üzenetére
Én egy olcsóbb adaptert vettem az index adok veszeken, mivel nincs benne lencse, ezért elég az, hogy kicsit masszív legyen, de semmi mozgó/elektronikus alkatrész nincs benne, szóval nem nagy művészet. Meg tudtommal az m43 elég jó a régi manuális üvegekhez, mert van végtelen minddel (ezt persze lehet egy tapasztaltabb ember megcáfolja, én még nem találkoztam ilyennel). Két M42-es adapterem meg egy Canon FD-m van, mindegyik tökéletesen működik. Annyi a szépséghiba, hogy az egyik M42-esen a piros pötty, ami jelezné hogy hol kell összeilleszteni az a belső felületen van és nem a külsőn, így arra figyelni kell, hogy megtaláljam, de amúgy semmi extra.
-
Schanyee
senior tag
Köszi a válaszokat, én is nagyjából így gondoltam, de azért mondom megkérdezem. A fix 135mm-esnél gondolom azért nagyobb a különbség mert ott a másik zoom még ha azt mondják hogy jófajta, akkor is. Bár madár fotózásra (ami max 5-20 méterre áll/repül) vagy sportfotózásra még inkább gyűjtök egy adag tapasztalatot a zoom-al, hogy milyen gyújtótávolságú obi lenne a megfelelő.
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok! Van egy Pentacon 50/1.8-am, érdemes 15-18ezret költsek egy Pancolar-ra vagy egy Auto Reveunion-ra? Azért kérdezem, mert néztem teszteket, jobb a képminőség, de én pl egy m4/3-os vázon használnám, ahol csak az objektív közepe van tudtommal használatban, tehát például a képszéleken megjelenő minőségromlás nálam annyira nem is látszik.
Szerk.: ez az érdemes-e, vegyétek úgy figyelembe, hogy a saját véleményre lennék kíváncsi, képminőség szempontjából, ha mondjuk meg lenne rá a pénze, de bizonytalan lenne, hogy el szeretné e egyáltalán költeni. Még annyi h a Pentacon-om elég jó állapotban van minden szempontból, alig kopott, finoman működik, ezért csak olyanra költenék, ami ebből a szempontból legalább ilyen jó.
Ami másik kérdésem lenne, hogy van egy Vivitar series 1, 70-210 f/3.5-öm, ehhez mekkora előrelépés lenne egy 135mm-es fix 2,8-as képminőség terén?
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3041 üzenetére
Jóvanna
nem tudtam miről van szó
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3034 üzenetére
Ezt az ecserin vettem kifejezést már olvastam párszor, merre van az a bolt? A google nekem nem talált az ecseri környékén fotós boltot, kíváncsi lennék ilyenre, ahol meg lehet nézni több használt cuccot is
-
Schanyee
senior tag
válasz
sellerbuyer #2989 üzenetére
Nekem panasonic-om van, arra nem megy fel a Magic Lantern. (egyébként ha jól tudom az új micro 4/3-os csúcsmodellekben gyárilag benne van a focus peak funkció)
-
Schanyee
senior tag
Nekem van pár régi manuális obim Pana G3-mon, többnyire A módban használom a gépet, de ha nem a legjobbak a fényviszonyok akkor át szoktam váltani S-be, mivel nem tudja a gép azt, hogy mondjuk 35mm-es obival lövök és nem engedi 1/60 alá a záridőt és az iso-t növeli (bár ez eléggé véletlenszerű, mert csomószor meg engedi). Amúgy GF2-n nem tudom hogyan van, de G3-mon nagyon egyszerű belenagyítani a képbe, több mód is van, meg lehet állítani a nagyítás helyét és akkor elég pontosan lehet fókuszálni, nem csak nagyjából, bár ha nem akarod 100%-on nézni a képet, akkor az is megfelelhet főleg szűkebb rekeszen, hogy csak nagyjából állítod pl tájképnél, úgy is elég jól lehet látni a dolgokat (embernél, állatnál azért nem árt a szemre fókuszálni)
-
Schanyee
senior tag
válasz
sellerbuyer #2926 üzenetére
Köszi
-
Schanyee
senior tag
válasz
sellerbuyer #2923 üzenetére
Egy idevágó kérdés felmerült már bennem korábban. Mivel szeretek a régi manuális 70-210-emmel videózni, viszont többnyire kézből szoktam, ezért eléggé mozog a kép, és néha majdnem olyan mintha gyorsított felvétel lenne. Szóval videóvágásra meg elsősorban ezek a bemozdulások/rezgések kiszedésére milyen szoftvert szoktatok használni?
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2727 üzenetére
Jé tényleg működik abban, csak gondoltam be kell állítani a rekeszt olyanra mint amit az obin beállítok, de azt nem tudtam állítani, csak az expo korrekciót, és azt hittem úgy nem is működik, közben pedig de.
Láttam írtál erről a MIR objektívről az 1859-es hsz-ben is, viszont nem találtam magyar eladót. Nem sietek, jövőhéten úgysem leszek itthon, utána meg úgysem lesz 1 perc szabadidőm se
. Amit előtte az 1858-asban írtál az ecserin használt boltot, az nem emlékszel merre van pontosan vagy valami honlap címre?(google így nem találta) Megnéznék pár objektívet élőben is.
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 70-210-es F3,5-ös vivitar manuális obit és nagyon megtetszett. El is gondolkodtam, hogy ha ilyesmi áron ilyen jó obikat lehet venni, akkor minek vegyek drágán újat. Pláne, hogy eddig csak zoom objektíveket használtam a kényelem miatt, de kíváncsi lennék a fix-ek világára.
Amin gondolkodom, egy jó minőségű fényerős nagylátószögű fix lenne, 1,4 vagy legalább 1,8-as rekesszel, szóval mindenképpen 50 mm alattiban gondolkodom, mivel m43-as gépre lenne, az ott pedig már 100mm-nek felelne meg, ami túl nagy nagyítás lenne. Tudnátok adni pár tanácsot, hogy melyik márkákat érdemes keresni? Olyasmire gondolnék, hogy például láttam egy olyan hirdetést, hogy zeiss pancolar 1.8/50 és pentacon 1.8/50, az előbbi pedig kb 5-ször annyiba kerül, de még így is bőven abban a kategóriában van amennyi pénzt kiadnék ha megéri. Viszont teszteket nem találok. Egyébként elsősorban 35 mm körüli objektívet keresnék.Egy másik kérdésem, hogy van-e olyan m42-m43 adapter amely bármilyen információt átvisz a fényképezőhöz? Bár ez nem olyan fontos, mivel az expozíciót kiírja a fényképezőm, de kényelmesebb lenne ha mondjuk a rekesz infót tudná a gépem és akkor elég lenne csak fókuszáljak, a záridőt beállítaná magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest