Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolka78
üzenetére
Én egyet se láttam ami nitva is karcolt, sőt. Tudtam hogy lágy, 2,8 téma függvényében oké, de 4 amire azt mondom pöpec. Igaz, még itt is korrekt a dof/elmosás. Keresek majd még képet...
Planar (és jupiter) eladásának oka? Ikszef 35 egynégy. 1,4en félek hogy kárt tesz a monitoromban, olyan penge. A Plannar is nagyon fasza, de a 24mpixel ekvivalens (felbontás, részletesség) szenzort nem mindegy mivel etetem, és hát az af az af, gyerekfotózást csináltam vele, manuálokkal nem menne (igaz, portréra vettem őket).
Jupi mellé lehet nézek még vmit, mert a pentacon 2,8/135 lehet sok lesz portréra, még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 4
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox One
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest