Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
A pentaxon egy a státussor jobb szélén levő szám jelzi, a helyes expót, ha ez 0 akkor jó. Ezt vettem le a használatiból. És nincs expozíciós skála, ha kompenzációt kell állítani akkor ezt a számot lehet fölfelé vagy lefelé görgetni. Legalábbis az angol használati szerint így van, bár nagyon gyengén tudom a nyelvet, azért ezt remélem helyesen kisilabizáltam.
A fuji bridgeknél meg szintén a canonhoz hasonló, csak nincsenek rovátkák a skálán, hanem csak a vízszintes vonal, feltételezem ha középen áll a jelző akkor jó, meg kell becsülni a közepét. Tehát akkor ezesetben a fénymérés kb annyit ér mint a zenit ledes megoldása
A dslr-ek ebben is jobbak. Egyébként gondolkodok egy Sony A100-on, mert magyar menüje van, ez minolta bajonettes. Itt is szívás van a végtelennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest