- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Igyekszek mihamarabb felzárkózni tudásban. Ez az első komoly szárnypróbálgatásom Linux alatt. A Chakra lenne az én igazi szándékom, de a legújabb relase nem megy fel valami speciális bug miatt.
A Chakra fórumból kaptam egy tippet, fel is ment a Manjaro rendesen.
Annyira az alapoknál tartok hogy a parancsokat sem tudom rendesen használni. Az eddig mindenhol használt böngészőm a Maxhton pl nem is települt fel rendesen. Úgy tesz mintha elindulna, de végül semmi sem történik.
Milyen fájltípus felel meg itt a Win alatt megszokott EXE és ZIP formátumoknak? Csak mert Nem értem hogy melyik csomagot kell leszednem sokszor ehhez-ahhoz, sok időt megsporolhatok ha tudom mit is keressek.
Olvasgatom a Manjaro WIKI-t, de a nekem megfelelő infókat nem találom meg.
Minden segítséget illetve tanácsot elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- Autós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest