Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Talán egy hete használom a Manjaro-t. Elsőre Linux Mintet telepítettem Cinnamonnal, de haverom említette a Manjarot. Utána néztem, és az Arch base miatt gondoltam kipróbálom. Arch-hoz nem nagyon volt még bátorságom. Valamiért a grafikus Cinnamon telepítő és frissítő után a téma kezelés nem működött rendesen, gondoltam teszek egy próbát az architect verzióval, és ott már minden rendben volt. Annyira meg is tetszett, hogy a Kodi és Plex adatbázist is átköltöztettem a win 10-ről ide. Szóval ez lett a fő rendszerem.
Közben Virtualboxben az Arch linux-al is ismerkedek, találtam hozzá egy hasonló lebutított grafikus szkriptet, mint az architect telepítő. Működik is szépen az a rendszer is.
Egy hibát tapasztaltam eddig. Ritkán befagy a rendszer, először azt hittem, hogy a virtualbox miatt, de azóta máskor is tapasztaltam. Pár másodpercig, esetleg fél perci tart egy-egy ilyen fagyás. Egyébként az utolsó LTS kernelt használom. Intel Xeon X5470 (moddolt 775-ös alaplap), Quadro 4000 vga, és 8 GB ram. Nem zavaró, de ha valakinek volna ötlete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest