Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ha jól sejtem, akkor Te jó vagy angolból. Tudnál kérni egy "Broadcast Received" eventet? Korábban linkeltem a Motion Detector alkalmazást, amihez kéne (többek között). Mintának ott van a Robot Trigger -> System -> Broadcast received ablaka. Ez pedig a Motion Detector help -je, amiben a külső alkalmazásokban használható broadcastok vannak leírva. Remélem, ezekből az infókból a MD fejlesztője is hasznosnak találja ezt a funkciót!
Köszönöm!Más.
Csodálkoztam, hogy a "Dial phone number" esemény "stop call" opciója alatt nincs "only root" figyelmeztetés. De, kipróbáltam, és működik, az MD megszakítja a kimenő hívást! Ez nagyon jó hír számomra. Ez az alapja a hangvezérléses projectemnek, ami korábban emiatt csak rootolt eszközökön működött. Amúgy is felbosszantottam magam az Android Auto hangvezérléses gyengeségein, úgyhogy megpróbálom MD -n újraalkotni a saját hangvezérléses elképzelésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy