Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez az, erre gondoltam! Az adatnál és az extráknál van is változó megadási lehetőség, de csak előre definiált változókat lehet megadni. Ezt nem értem. Ott van köztük a vágólap tartalma is. Ez azt jelenti, hogy tulképp bármilyen szöveget be lehet oda illeszteni. Akkor viszont miért nem lehet bármilyen szöveges változó értékét megadni? Fölösleges kör intent indítása előtt vágólapra tenni a változó értékét, majd onnan beolvastatni.
Sajnos, az alkalmazásindítós problémára ez sem megoldás, mert az intent csomag sorában nem lehet változót használni. Ezt sem értem, mivel a "package" változó tökéletesen definiálná az alkalmazást. Szóval, ezen lenne még fejleszteni való, bár az uri (data) sorban használható változókkal már így is több lehetőséget ad, mint a Robot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Micron 1100 512GB Sata SSD-k
- Asus ZenBook UX3404VA-M9055W - Garanciális: 2027.05.16. - 369.999,-
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy