Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt

1, Tartalmaznak címet az események, de az mindig más, ezért figyeltetem azt, hogy az adott naptárban van-e esemény. Ilyen címek vannak pl. az "autóversenyek" naptárban: "F1 -R16- Japanese Grand Prix", "Supercars -R25- Supercheap Auto Bathurst 1000 (1000km)", stb. A többi naptárban ugyanígy nincs két egyforma cím.
2-3, Azért van több "van" ill. "nincs" esemény, mert öt különböző háttérképet használok, plusz az alap háttér és egyszerre lehet több esemény is aktív. Tehát lehet, hogy elkezdődik egy autóverseny, de a vége előtt indul egy NFL közvetítés, miközben épp valakinek a születésnapja van
1-es háttér: ha van bejegyzés az "orvos" naptárban, akkor ez jelenik meg minden más bejegyzéstől függetlenül.
2-es háttér: ha van "autóverseny", de nincs esemény az "orvos" ill. az "nhl-nfl" naptárban
3-as háttér: ha van "nfl vagy/és nhl" meccs, de nincs esemény az "orvos" ill. az "autóverseny" naptárban
4-es háttér: ha van "autóverseny" és nfl-nhl+ meccs is, de nincs esemény az "orvos" naptárban
5-ös háttér: akkor jelenik meg, ha van aktuális születésnap, de nincs esemény a többi naptárban.
6-os: az alap hátteret állítja vissza, ha vége bármelyik eseménynek és nincs aktív bejegyzés egyik naptárban sem.Azért kreáltam ezt a makrót, hogy ha épp nem tudom elolvasni az értesítést (nincs épp nálam a szemüveg", akkor is elég ránéznem a telefonra és a háttér alapján tudom, hogy milyen jellegű naptárbejegyzésre érkezett az értesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Mobil flották
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2