Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
"Szerintem nem lesz erre fejlesztés, mint ahogy írta, több a gond vele, mint a haszon és nem egyszerű beleépíteni. (Ki tudja az igazat?)"
Ha abból indulok ki, hogy az e-robotban már régóta megvan a lehetőség és ha jól emlékszem a taskerben is, akkor nehezen érthető.
A gyári beállítással az a gond, hogy a jelenlegi romon csak azt tudom beállítani, hogy 90%-os töltöttségtől milyen színre váltson, de a teljes töltöttség elérésekor nincs semmi jelzés ugyanúgy fixen világít tovább ugyanazzal a színnel.
Jelzőhangot, rezgést be tudok állítani a Macrodroidban, de ha nem vagyok a telefon mellett, amikor befejezi a töltést, akkor nem jó megoldás, hogy mondjuk 30 percig rezeg vagy sípol
Vaku azért nem jó, mert sok alkalmazásnak állítottam be a rendszerben különböző LED-es értesítéseket és vagy azt látom vagy a vakut.
A robotban egyszerűen meg lehetett oldani, hogy 100%-os töltöttségkor jelezzen hanggal és a LED kezdjen villogni egy beállított színnel.
A robotban viszont nem tudok leállítani egyes alkalmazásokat, ami viszont jól működik a Macrodroidban. Ráadásul úgy látom, hogy a robot támogatása a fejlesztő részéről megszűnt. Ez a dilemmám
aprokaroka87: Igen is meg nem csak
és igen, rootolt telefon LineageOS-el. Alapvető problémám, hogy arra sem tudom rávenni a macrodroidot, hogy villogtassa a LED-et, nemhogy a színét állítsam. Már az is elég lenne, ha azt meg tudnám oldani, hogy a rendszerben beállított 90%-os töltöttség elérésekor az addig fixen világító LED-et elkezdje villogtatni 100% elérésekor. A színt megadom a rendszerbeállításoknál, amilyenre akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2