Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Lenne egy érdekes ötletem akkukímélésre. A Telekomnál van VoWifi szolgáltatás. Ha nem csatlakozna a készülék a mobilhálózathoz, hanem wifin jönnének be és mennének ki a hívások, amikor otthon vagyok, akkor azzal szerintem elég sok akkuidőt lehetne megtakarítani. Az ötletem a következő lenne: Hazaérve egy makró bekapcsolná a repülőgép üzemmódot. Mivel a VoWifi be van kapcsolva a készüléken, az otthoni wifi hálózathoz csatlakozva a készülék tudna hívsokat fogadni és indítani. Így a mobiltoronnyal megszűnne a kapcsolat, de a VoWifin keresztül tudná a készülék fogadni a hívásokat. Próbált valaki valami hasonlót, van esetleg valakinek valami ötlete rá?
Miben látom a gondot? Csinálok egy rutint, ami "ha" érzékeli az otthoni wifi hálózatomat, akkor bekapcsolja a repülőgépes üzemmódot. Ezzel máris van egy gond: ha bekapcsolja a rutin a repülőgépes üzemmódot, akkor kikapcsol a wifi (és a bluetooth is), vagyis nem lesz VoWifi... szóval valami más feltétel kellene, vagy valami olyan rutin, ami airplane-re váltás után visszakapcsolja a wifit. Szóval... elakadtam. Ja és ha eljövök otthonról, nem érhető el az otthoni wifi vagy gyenge a jele, akkor kapcsolja ki a reülőgépes üzemmódot, hogy mobilhálózaton tudjam fogadni a hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- AutoCAD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2