Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz Penguin95 #36171 üzenetére

erről a bizonyos eszközről nem tudok, viszont ált. az USB DAC és USB audio eszközök Plug & Play-ek szoktak lenni.

Nekem "porosodik" a Fedora installom a vinyón mert egyszerűen nem használom soha. Mindent amit meg tudtam csinálni Linux alatt, meg tudom csinálni macOS alatt. Egyszerűen imádom.
    A Linuxnál már ott kezdődtek a bajok nálam amikor feltettem és nem volt wifi..... :D na akkor nyílván tököltem a source kereséssel mert teljesen nyílván az összes outdated...

Van egy RPI szerverem (only CLI) amin elég sok dolog megy egyszerre, igazából a common dolgok (smb, ftp, rsync, transmission) egyszerűen konfigurálhatók és telepíthetők, a probléma ott kezdődik amikor egy nem common, ráadásul régebbi alkalmazást kell futtassak... mert hogy egy egész napot is el lehet cseszni azzal, hogy keresem a source-t a dependenciekhez... oh god... azóta sem tudtam megcsinálni mert elment az életkedvem is közben... :D sosem értettem miért kell mindent source-ból buildelni és miért nem adnak egy kész binaryt... de hát... ez már csak ilyen linux dolog, nehogy már valami egyszerű és gyors legyen

Új hozzászólás Aktív témák