Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaZroX

addikt

válasz Chal #35356 üzenetére

Volt már itt ez téma többször is. Sokak szerint még egy 5 év simán lehet a hackli témában, ami azért nem kevés. És igazából szerintem sincs ez kizárva.. bár az tényleg kérdés, hogy a developerek, hogy fognak hozzá állni így a dolgokhoz.
    Úgy gondolom, hogy más lesz a kulcsa a dolognak. Elnézve az M1 képességeit.. ha én most akarnék egy MacOS rendszert és vásárlás előtt állnék, nagyon elgondolkodnék, hogy Mac Mini vagy hackli. (Persze csak ha szükség van a teljesítményre.) Hamarabb át fogja vinni az embereket az Silicon által nyújtott teljesítmény mint a kényszer szerintem.

Én még addig tartom magam a hacklihoz, amíg elég ez a hardver, mivel én már zsákutcában vagyok eléggé a régi vas miatt. Már a Big Sur sem megy fel nekem, még egy 3770k beleférne a lapba a mostani 3570 helyett, és már ezen is érzem, hogy nem az igazi.. Sata3 sincs, kevés az usb portom, kevés a sata csatlakozóm is (4). Az RX580 szépen duruzsol de csak 4GB-os, ez már most is kevés szóval előbb utóbb költeni kell majd a gépre, de akkor már inkább újat kezdek, friss hardverrel. Akkor viszont nálam erős a gyanúja egy Mac Mininek és egy Ryzen gamer konfignak.

Bár nem ez lenne az első dolog amit elhalasztanak az IT világban. Mármint most a 2 éves csere ciklusra gondolok. Szóval ki tudja mi lesz még itt. No meg ha valaki más is elő áll a piacon valami b.szó arm procival akkor beindul a verseny, az meg felpörgeti az egészet. Izgalmas évek lesznek az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák