Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz BeZol #35233 üzenetére

@BeZol neked volt rossz a Messages.app macOS-en? általában az iMessage-t szoktam használni, viszont a mai nap sokszor kellett használnom a sima SMS-t is, nem volt vele gondom, szépen elküldte az SMS-eket, hívni is problémamentesen hívtam, illetve az SMS/iMessage fogadással sincs gondom.
    Nos ez most macOS Big Sur-on van, Catalina alatt nem igazán használtam sose az SMS küldést csak az iMessage-t, viszont a hívással, SMS fogadással nem volt problémám ott sem, a macOS-en küldött SMS üzenetek megjelennek a telefonon is, viszont telefonról küldött SMS-eket még nem néztem meg (rögtön küldés után), hogy megjelenik-e Mac-en. Az biztos, hogy az iMessage üzenetek igen.
    Wifi kártyám: BCM94352Z, kextek: AirPortBrcmFixup, BrcmFirmwareData, BrcmPatchRAM3, BrcmBluetoothInjector.

Egyetlen problémám van, az pedig, hogy nem csatlakozik a gép a telefon wifi hotspotjához, csak akkor ha kábellel rácsatlakoztatom, megvárom, hogy csatlakozva legyen majd kihúzom az USB-t. Majd lesz wifi hotspot. Nem igazán találtam erre semmit.

Új hozzászólás Aktív témák