- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őrület nagyot szívtam egy bluetooth donglevel, gondoltam elmesélem, hátha másnak is hasznos lesz.
Szóval ott kezdődött a történet, hogy beszart az Apple alu USB keyboardom, és hosszas hajkurászás és információszerzés után vettem egy Magic keyboard 2-őt (ez a történet is megérne egy hosszabb postot, de egyelőre legyen annyi elég, hogy ha valakinek van régi slim/alu keyboardja, vigyázzon rá!! Arany árban mérik már (a retkes használtat is), és nagyon nehéz szerezni).
Szóval vettem egy ilyet, de nem volt bluetoothom a hackintoshban, gyorsan felcsaptam az aprót, találtam egy Belkint mai átvétellel. Több helyen is írták hogy jól működik, akkor nosza go érte. Egész pontosan egy ilyen volt: link
Hazaérkezés után rádugtam a hackintoshra, ami látott 2db usb input devicet, BT-t nem. Windows alatt ugyanez volt a helyzet. A két eszköz device id-je alapján egy egér és egy billentyűzet volt, ami ugye nem BT rádió, szóval valami nagyon nem oké. Elkezdtem szopni kext-ekkel, clover injecttel, mindennel ami csak szembe jött, de nem jutottam túl sokra. Aztán kiderült hogy mi a gond: nem volt firmware a rohadékon... Egy Windowsos virtuális gépben leszedtem a Belkines drivert, ami vagy 15 perc molyolás után rátette a megfelelő broadcom firmwaret. Egyből működött, kihúz/bedug után is, OSX alatt is (kext nélkül). Az benne a vicces, hogy most már Windows alatt sem kell neki a driver (másik gépen kipróbáltam)
Ötletem sincs hogyan lehetséges ez, az eladó évek óta használta a donglet állítólag, de out of box is működnie kéne OSX-en. No mindegy, a lényeg hogy megoldódott és nem maradtam billentyűzet nélkül.
Egyébként a Magic kb. 2 szerintem egy fos, ollós mechanika ide vagy oda, alig érzem a gombokat, folyton melléütök, olyan mintha egy vacak műanyag lapon kopácsolnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest