Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• general

addikt

az előző hosszabb - és nagyon hasznos - eszmefuttatást olvasva kérdezném, miért jobb a Clover-es telepítés, ha bonyolultabb is, mint az Unibeast + Multibeast?

a végeredményt tekintve miben szenved esetleg csorbát utóbbi telepítés?

én kezdő vagyok hackintosh témában, folyamatosan szívom magamba az infókat, de elsőre magamtól csak az Unibeasttel sikerült feltenni a rendszert, majd Multibeast driverezés, azóta kisebb hibáktól eltekintve minden oké. bár ezeke a hibák sem tudom, vajon hackintos problémák-e, ezeket látom, amik kissé idegesítőek, vajon van ezekre megoldás?
    - alvásból fifty-fifty, visszajön-e, vagy kifagy és reboot
    - akadozik a scrollozás a böngészőkben egérrel, főleg chrome, nagyon (macbookon nem)
    - minden bekapcsoláskor kéri az iCloud jelszót, nem jegyzi meg
    - brutál lassú a lemezkezelés, fájlkezelés, Finderben oké, kivéve a másolásokat, érezhetően lassú, de Forklift pl katasztfrófa, milyen lassú. természetesen tisztában vagyok azzal, hogy az ntfs hdd-ket gondolom lassabban kezeli tuxerával, de amikor hfs-ses vinyók is lassúak, plusz amikor csak olvasni kell ntfs-ről, amit elvileg natívan tud, akkor is lassú. én rengeteget másolok, backupolok, nálam ez elég fontos tényező. igyekszem átállni hfs-re, de elég lassan megy, mert több terámy adatot kéne mozgatnom, hogy leformázzam a két nagyobb munkalemezemet hfs-re. sajnos sokszor átgondolom még mindig, kell-e nekem a hackli, mert ez nagyon lassít.

ha esetleg a fent részletezett problémákra tudtok megoldást, nagyon hálás lennék.
    ettúl eltekintve szeretem a rendszert, kezdem most már megszokni, a bill.kombókat is, a logikáját is. windows sztem gyorsabb, kicsit okosabb, pörgősebb, de ez szebb, sok kényelmi funkciója van, ami tetszik, no és nincsenek állandóan ilyen-olyan értesítések, frissítések, amitől a falra másztam. :)

Új hozzászólás Aktív témák