Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
No végre ma sikerült a hackintosht felraknom, Sierrát.
Hát, ha egyet tanácsolhatok, akkor az az, hogy bizony mielőtt valaki belevág olvasson sokat és nézzen jó sok jútyúb videót.
Hiába írja valaki, hogy márpedig erre és erre a hardverre sikerült felraknia a hacklit, az nem biztos, hogy neked is olyan egyszerűen menni fog.
Nekem se ment elsőre.
"Szerencsémre" múlt hét pénteken tönkrement az Asus B85M-G alaplapom. (magánvélemény: Soha többet Asus!)Ezért jobban utána néztem és rájöttem, ha megint nem akarok hónapokat szívni, Gigabyte lapot kell vennem.
Vettem is egy Gigabyte GA-Z97-HD3 lapot és beletettem a korábban vásárolt i5 4460 procit.
2x4 Gb Kingstone Blue a memória és Samsung EVO 840 az SSD.
Vettem egy másik SSD-t a Windows 10-nek: Kingston HyperX 120GB 3K.Egy ismerősömnek van MacBook-ja letöltöttük a Sierrát. Egy 64 GB-os pendrive-ot
(amit előtte, ahogy az összefoglalóban is le van írva) megformáztam, Unibeast-tel ráinstalláltam a rendszert.
Biosban a szokásos beállítások.
A bootargs: dart=0 rotless=0 nv_disable=1 -x -v
Elindult simán a telepítő, ilyen jó dolgom még sosem volt.
Leformáztam az SSD-t, rá is ment simán a Sierra.
Majd jött az utótelepítés (post installation).
A video, ami alapján megcsináltam (Multibeast), azt ITT találhatjátok meg.
Előtte Windows 10-et telepítettem és az egész nem volt 3 óra hossza.Nagyon köszönöm a Tisztelt Közösségnek! Nagyon sokat segítettetek.
Több kérdésem is lenne:
DualBoot-nál kell valamit szórakoznom, mindig a Biossal? A Win10 is UEFI-s install.
Elég csak feldugnom mindkét SSD-t és már automatice dualboot lesz?
Ja és mit kell lementenem ahhoz, hogy ha mondjuk az SSD megdöglene, egyszerűbb legyen a következő telepítés?Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PS Plus előfizetések
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest