Új hozzászólás Aktív témák

• poontang

újonc

válasz mongoose123 #22772 üzenetére

Megy, egy kis szöszmötölés után sikerült feltelepítenem meglévő rendszerek mellé a Maverickset. Viszont amellett, hogy hiába bűvészkedtem a multibeasttel egy órát, szinte semmit se sikerült belőni (VGA, LAN, WiFi) ezen még dolgozni kell.

Amire először szeretnék megoldást, de nem találtam: Ugye fel van téve az OSX, és ha a telepítő pendriveról indul a gép, be is tudok bootolni OSX alá, viszont a másik 2 rendszerem missing MBR el be is adja az unalmast. Ha nem a pendrive-ról indul a rendszer, akkor egyszerűen boot0 errorral megáll a gép. Ideiglenesen egy külön pendrive-val be tudok jutni a boot menübe, és el tudom indítani a két W7 rendszeremet.
    Ha jól sejtem a "Chimera" nevű dolog lenne a bootloader, amit a multibeast fel is ajánl telepítésre, de az a gyanúm hogy nem rakta fel megfelelően (mint több más dolgot is).

Tehát a kérdésem az lenne hogy hogyan tudok jelen állapotból belőni egy működő bootloadert, amivel a meglévő két W7, és OSX között tudok váltani (amik egy SSD-n foglalnak helyet).
    Lehetőleg anélkül, hogy újra kellene rakni mind a három rendszert.

Valamint minden OSX indulásnál kapok egy errort, és 5mp ig pause-n van az indítás. Ez sok dolgot jelenthet ahogy elnézem, hogy tudnám kideríteni mi okozza a gondot?

Új hozzászólás Aktív témák