Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToMac.hu

csendes tag

válasz #92942848 #18767 üzenetére

Akkor tisztázzuk.
    Nekem fogalmam sem volt arról, hogy a két oldal között ekkora ellentétek lennének. Elolvastam a postot amit linkeltél, és valóban igazad van, disznó dolog kódot lopni másoktól, és azt sajátként felhasználni.
    Viszont szeretném leszögezni, hogy én nem köteleztem el magam egyik "párt" mellé sem. Pusztán az interneten fellelhető eszközök, és a saját tapasztalataim alapján tevékenykedek. Nekem a Tonymacx86-féle megoldás jött be, ennyi az egész. Az ő eszközeikkel tudom a legegyszerűbben kivitelezni a telepítést, nem kell ezért a torkomnak ugrani. Mint említettem, én csak használom az interneten fellelhető eszközöket, és nem tulajdonítok semmit a sajátomnak. Az általam nyújtott "szolgáltatás" azoknak szól, akik szeretnének hackintosh-t, viszont pont a hosszú órákon át tartó fórumböngészést, és "hegesztést" szeretnék megúszni. Voltak már elég sokan így ezzel, és remélem, hogy a továbbiakban lesznek is.
    Úgy gondolom, ezt fontos volt leírnom, nem szeretnék ebből kifolyólag vitát senkivel. Főleg nem ilyen dolog miatt, és főleg nem interneten keresztül...
    Ha problémát okoz az, hogy itt vagyok ezen a fórumon, akkor nyugodtan törölhetik a moderátorok a post-jaimat, és nem fogok többet írni ide.
    Elnézést, ha valakinek kellemetlenséget okoztam....

Új hozzászólás Aktív témák