Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz AdamP900 #16123 üzenetére

hardwarefüggő és kényes.
    még a legjobb hardwareket is ki tudja sz*patni az apple azzal, hogy megvariálja az energiagazdálkodási dolgokat. aztán vagy azzal kell szarakodni, hogy visszarakni valami régi kextet vagy eleve zsír újra kell várni, amíg valaki hackel egyet.

nekem pl. a videókártyával van rendszeresen sz*póroller, mert állandóan meg kell szerkeszteni két kextben a dev és ven id-ket, hogy eleve felismerje.
    de most legutóbb pl. az applesmc filet kellett régire cserélnem(életemben először találkoztam ezzel a kextel, illetve a fakeSMC-t kellett frissítenem és ha ki volt nyomva a biosban a speedstep, akkor pár óra után random lefagyott.

szóval azt mondanám, hogy lehet 98% körüli hackintosht csinálni, de tökéletesen megbízhatót nem és ez valószínűleg az idők végezetéig így lesz.
    én már régen tervezem, hogy szerzek egy macbookot és a pc-n pedig csak úgy lesz egy osx, "ha van valami alapon", de windows lesz rajta lebutítva földig, hogy csak játékra és skypera legyen alkalmas arra a napi 1-2 órára, amikor játszikolni akarok :D

macbookot akarok fő gépnek.

ja és most hackliról beszéltem.
    a rendes mac gép elég atomstabil tud lenni, ha az ember kiöli magából a windows vénát és nem kezdi el baszogatni és átszabni meg a fene se tudja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés