Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz Phantomhive #16125 üzenetére

"... és nem kezdi el baszogatni és átszabni meg a fene se tudja."

Csak érteni kell hozzá valamennyire és nincs vele probléma.

Volt nekem pár éve olyan szinte full HUD stílusú desktopom, hogy ihaj:

• AdamP900

tag

válasz Phantomhive #16125 üzenetére

Na ez a nem mindegy! Rendes mac gépnél azért nem kell vacakolni, hogy hopp! Egy frissítés, na most vajon összeszakad e a rendszer vagy sem?! Kell e másik kext vagy nem? stb... Értitek.

Hát ezért gondolkodom én is Macbook -on. A visszatartó ereje az, hogy ha javíttatni kell, akkor a gatyámat ráfizetem. A másik pedig az örökös probléma ami miatt nem tudok venni Macbook -ot (és szerintem rajtam kívül mások is járnak ugyan ebben a cipóben, akár itt a fórumon is) az az örökös pénztelenség. Egyszer pedig jó lenne venni egyet. :)

Nem hinném, hogy sok embernek van kedve állandóan belenyúlni a rendszerbe, hogy visszategyen egy régebbi fájlt azért, hogy az működjön rendesen. Az emberek arra vágynak -szerény véleményem szerint-, hogy megvegyék a gépet, bekapcsolják, aztán ha van frissítés az letöltődjön és feltelepüljön és lehessen tovább használni nyugodtan a gépet. Nem hinném, hogy mindenki "számtech zseni" akar lenni és minden egyes ilyennél beleturkálni a fájlokba, még ha csak pár sorról is van szó amit módosítani kell. :)

A windows -os véna kiölése számomra egyáltalán nem lenne gond, ahogy most sem az. Elég volt annak a rendszernek a hibáit figyelgetni. Valami gatter annál is volt mindig. Volt mikor frissítés nem akart felmenni, pedig már huszonnyolcadszorra tettem fel és akkor se... Ahogy én látom, OSX -et egyszerűbb használni mint a Win -t. egyszerűbb, felhasználóbarátabbnak tűnik nekem.

Amúgy félre ne értsetek, nem vitatkozni akarok veletek! Csak érdekel e téren a véleményetek! :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés