- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Phantomhive #16125 üzenetére
"... és nem kezdi el baszogatni és átszabni meg a fene se tudja."
Csak érteni kell hozzá valamennyire és nincs vele probléma.
Volt nekem pár éve olyan szinte full HUD stílusú desktopom, hogy ihaj:
-
AdamP900
tag
válasz
Phantomhive #16125 üzenetére
Na ez a nem mindegy! Rendes mac gépnél azért nem kell vacakolni, hogy hopp! Egy frissítés, na most vajon összeszakad e a rendszer vagy sem?! Kell e másik kext vagy nem? stb... Értitek.
Hát ezért gondolkodom én is Macbook -on. A visszatartó ereje az, hogy ha javíttatni kell, akkor a gatyámat ráfizetem. A másik pedig az örökös probléma ami miatt nem tudok venni Macbook -ot (és szerintem rajtam kívül mások is járnak ugyan ebben a cipóben, akár itt a fórumon is) az az örökös pénztelenség. Egyszer pedig jó lenne venni egyet.
Nem hinném, hogy sok embernek van kedve állandóan belenyúlni a rendszerbe, hogy visszategyen egy régebbi fájlt azért, hogy az működjön rendesen. Az emberek arra vágynak -szerény véleményem szerint-, hogy megvegyék a gépet, bekapcsolják, aztán ha van frissítés az letöltődjön és feltelepüljön és lehessen tovább használni nyugodtan a gépet. Nem hinném, hogy mindenki "számtech zseni" akar lenni és minden egyes ilyennél beleturkálni a fájlokba, még ha csak pár sorról is van szó amit módosítani kell.
A windows -os véna kiölése számomra egyáltalán nem lenne gond, ahogy most sem az. Elég volt annak a rendszernek a hibáit figyelgetni. Valami gatter annál is volt mindig. Volt mikor frissítés nem akart felmenni, pedig már huszonnyolcadszorra tettem fel és akkor se... Ahogy én látom, OSX -et egyszerűbb használni mint a Win -t. egyszerűbb, felhasználóbarátabbnak tűnik nekem.
Amúgy félre ne értsetek, nem vitatkozni akarok veletek! Csak érdekel e téren a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged