- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Én még azt nem értem, hogy a Sideway's világban miért nem tudott Jack a műtétjéről? Vagy ahogy haladt előre az "időben"/"felébredésben" úgy jöttek elő ezek a dolgok? Az anyja miért tudott akkor róla? HAZUDOTT NEKI?
? és Eloise pl miért tudott mindenkiről? Desmond miért tudatosult mindkét világban mint valami mózes? Sun miért ilyedt meg locke-tól? (Füsti
) Mert kopasz? Kezdek énis begolyózni
ui: Nekem Desmond volt a kedvencem, sztem nagyon jól játszott benne, főleg mikor megjelenik a sorozatban, az ütős.
-
CocooN-z
őstag
válasz
Woodslave #5676 üzenetére
Még az elején elhajózik JIN hogy "megmentse" Sun-t, annak érdekében hogy ne kerülhessen erkölcsi válságba a kis jínecske lelkivilága, és hogy asszonya valamire is tartsa. Namármost, mivan ha -bár morbid tudom- de jin tudat alatt tényleg azt akarta h meglőjjék a csaját, és hogy meg-tudja menteni, sikerült is neki nem?
Ezt a feltételezést arra alapozom, hogy ebben a Sideway világban mindenki élete kicsit emlékeztet arra amit leéltek, és mikor még szerencsétlenkedtek a sziget előtt, vagy picit közben. Nos_? -
CocooN-z
őstag
SPOILER
Valaki magyarázza már meg nekem hogy imdb.com on miért nem találok rá a cast ban jacob re? elviekben Mark Pellegrino játsza ha jók a megérzéseim, és szerintem ő az. De sehol egy jelenetben való szereplés, ÉS én mintha ugy emlékeznék, Miles t is ő akarta beinvitálni az új rezes bandába, mikor a furgonnal eléjük vágtak (de lehet rosszul emlékszem, megnézem ujra).
-
CocooN-z
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4364 üzenetére
Szerintem nézd újra az egészet addig fullhd ban
ui: spoiler: Most mi lett végül? felrobbantottak, nem zuhannak le tovább mehetnek L.A. be, vagy épp emiatt fognak lezuhanni mert muszáj lesz a hatch et megépíteni? kicsit megkavart. Mert ha az utóbbi az igaz, és sztem az lesz az, akkor ez nagyon ördögi kör szagú, vagy csak megint egy zsákutcát találtam
-
CocooN-z
őstag
Nem feltétlen értek veled egyet, én mindig azt csinálom, hogy csütörtökön megszerzem, megnézem és utána nézem ki mit ír róla. Sztem amíg nem látod a részt feleslegesen jössz be ide, nem éri meg pont azért mert elolvasol valamit. Ma is hallottam srácokat villamoson dumálni a 300 c. filmről és még volt annyi időm hogy odébb álljak, addig amíg hallottam őket annyit énis tudtam trailer alapján, pedig előtte este nézték meg (hallotam mert fél méterre voltam tőlük, ez nem hallgatózás
). Tehát nem leoltás vagy valami, csak én nem jövök fel addig amíg nem láttam, én így csinálom, csak elmeséltem.
ui: igen még nem láttam a 300 at, nem vagyok ember...ennyi, pedig naon érdekel
on: azért a fűrészben sem alakított rosszat, de ott nem is az volt a szerepe hogy félelmet keltsen, hanem hogy, megzavarja a nézőt, azzal a kiszámíthatatlan tekintetével
üdv: Z
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
Hát ez nekem nem tűnt fel, hogy mely embléma van a vodkás üvegen, sztem csak simán még ''azelőttről'' lehetett meg nekik, Inman egyébként mennyi ideig is csücsült ott még desmond előtt? (utána lesek).
Engem inkább Kelvin társa érdekelne, jó lenne egy olyan ''long time ago..'' s rész, amiben benne lenne ez a tisztogatásos balhé, rousseau és csapatának landolása-kinyírása, vagy akár még henry gale is bejöhetneelképzelhető egy ilyen rész..De az a szobor izgat majdnem a legjobban.
-
CocooN-z
őstag
3. Elején van a repülő zuhanás, és igen a kis szigeten csak melóznak (amit nem értek az az hogy desmond hetekig hajózott és nem figyelt fel rá), és nem claire hanem Kate el csónakozott el Sawyer
-
CocooN-z
őstag
válasz
Csapi007 #2648 üzenetére
Tényleg milyen lesz már, mikor minden reménysugár veszni látszódik és jön az Others team fosztogatni és megerőszakolni a modell színésznőket, jön a Delta Force kommandó és megmenti a megmaradt túlélő csapatkát Penny Widmore al az élén akinek ott figyel majd a vállán az a sirály vagy albatrosz vagy mittomén milyen madárka. Jack meg kap egy Total Recall t hogy észhez térjen.
üdv: Z -
CocooN-z
őstag
SPOILER
Gondolj bele, eddig mindig hazudott mikor nagy változások törtek volna a szereplőkre, menny végig locke on: Sayidot leütötte, nehogy megtalálja Danielle jeladóját, szét is törte a kis kütyüjét, direkt nem szólt (csak végül boone mondta el) a hatch cuccost is, felrobbantotta a flame t, bár akkor még azt mondta nem tud a c-4 ről, később meg befigyel a táskájából egy, a 13 as PROMO ból is kiderül hogy nem jacket hanem a tengeralattjárót keresi, tehát a szigeten töltött történései alapján, tuti hogy nem menekülni fog...BÁR amikor először hallott a submarine ról, és arról hogy csak kifele lehet menni a szigetről, befelejönni meg nem lehet, akkor lehet megfigyelni érdekes változásokan John arcán...De a kövi rész mindent el fog majd magyarázni róla...elvileg. -
CocooN-z
őstag
válasz
Arnold2 #2467 üzenetére
Spoiler vagy mi
Desmond több hétig vitorlázott körbe körbe a sziget körül, hogya francba nem vette akkor észre azt a kis szigetet? hm? Meg tényleg miért lepődött meg sawyer hogy ''jéé, föld-víz-föld'', valami nagy gubacn van itt, remélem a köv 16 részben kibogozzák nekünk
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Arnold2 #2458 üzenetére
--Talán Fél SPOLER--
Kicsit kuszán, de jól gondolod
Csak annyit tennék énis hozzá hogyha hajóval vitték volna őket azt valóban érezték volna, és Sawyer nem lepődött volna meg, Meghát a mólót is hogya fenébe tudták betámadni a víz felől, vagy 2-3 KM t búvárkodtak, vagy valami más turpisság van a dologban. De majd a 307 ben kiderül.
üdv: Z
mod: Dylen THX, érdekes kis előzetes
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2447 üzenetére
egyetértek, eléggé megmakacsolja magát néha, és most erre a cliffhangerre be is üt. Nekem kicsit olyan mintha lenne másik fele -mint a 1,5 órások, kicsit olyasmi- ami a köv. rész lesz sztem.
-
CocooN-z
őstag
És végül jön a nagy BUMM, csattanó, és iderül hogy mindeki abban a elmegyógyintézetben van amiben hurley és libby is, és csak be vannak kómázva, és csak szépeket álmodnak
Ezzel csak azt akartam kifejezni hogy nem látnám értelmét annak hogyha egyszerre válaszolnak meg majd 32132163721 millió kérdést
üdv: Z -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2435 üzenetére
Csak azt nem értem (meg nagyon sokan), hogyha az nem Yemi, akkor kiatök (jha és ''az'' csalta csapdába ekot a monstához), meg a másik h mi lett volna ha eko leteszi a nagyesküt h soha semmi cúnya dolgot nem tesz és h mennyire megbánta a dolgait? Akkor még mindig élne vagy mi?
üdV: Z -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur #2433 üzenetére
-fél SPOILER-
Nem tudom de így sorra ki írtják az ilyen nagy szerepeket -mint pl jelen esetben eko ét- és jönnek azok az idioták a helyükbe mint az a szöszi ribi és az a pesszimista feketehajú spanyol hülyegyerek...
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
-
CocooN-z
őstag
Hát nem tudom nekem olyan eröltetettnek tünt, és még csak rendes befejezése sem volt. Szerintem semmit mondo, nem azért mert nem értem vagy ilyesmi, hanem pont azért mert full értem, és sztem nem lett valami jó rész, reméljük többi jobb lesz, amilyen jo volt a Season1, eddig olyan szar sztem a S2
-
CocooN-z
őstag
fél spoiler
Hát remélem nem az lesz a vége hogy mind hősi halált haltak mert szembeszálltak MR. Pirates -el és bűnbandájával, akik való világ fiilingben watchingolják őket. Érdekes lesz majd a vége, ha lesz egyáltalán vége, mert eléggé vontatott már a hangulat, amig az elején hatalmas csattanók és fordulatok voltak, mostanra már csak egy néhány van, szúró próba szerűen.
by: Z -
CocooN-z
őstag
jha, jack is kezd begolyózni
-
CocooN-z
őstag
Tudja valaki hogy a legujabb (ABC szerinti) részben mi annak a számnak a neve, amikor Ana L. lenn van abbban a Bárban??? 33:50 kor kezdödik az event.
remélem nem spoiler, thx elöre -
CocooN-z
őstag
csak egy érdekesség, lehet másnak nem de nekem az volt a mai délutáni filmezésemnélnél :
Lost: Miachel = Matrix 2,3: Link
De Michelle Rodrigezt (ana - lucia-t) ismerjuk a Resident evilből, Charlie -t a Gyuruk urábol, és még folytathatnám mert itt szinte mindenki ismerős pofa. -
CocooN-z
őstag
Lehet tudni mikor kezdődik a Season II.?? (logikusan egy évlenne )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest