Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
szerintem nagyon jó film lesz de most kezdődik na kiványcsi leszek hogy milyen lesz
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
eddig elég jó filmnek tünik
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
jaja,lehet hogy a film fele krörül átmegy az egész egy horor filmbe ahol néhány titokzatos óriás csótány döntögeti a fákat,és még az ki fog derülni hogy a repülő is direkt zuhant le hogy megetesse egy őrült tudós a mesterségesen nevelt óriás csótányait
-
[pod]Diablo
őstag
nagyon jó kis sorozat
És a végén még kiderül högy nem is tévedtem sokat,mert nem egy óriás csótány van benne hanem egy óriás jegesmecika"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
nem is hittem hogy a csaj lesz a rab
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Dodge_Dealer #76 üzenetére
nekem is van egy ilyen érzésem.én arra gondoltam hogy lehet hogy azért került ide a medve mert valaki kisérletezik vele hogy mit fog csinálni egy jegesmedve familiahogyha kitszik őket egy ilyenszigeten
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Dodge_Dealer #82 üzenetére
én is ezt akartam írni hogy jól életre kapott,van egyolyanérzésem hogy ennek e topic-nak sok fojtatása lesz
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
én még arra leszek kiványcsi hogy ki az a csodatévő hapek aki ott gyogyítgat mindenkit.Lehet hogy valami titkosügynük és a hapi azért mondta hogy ő a bünöző mert ő terorista aki rádásul biztos valami katonai multal rendelkezik és az ügynököt utánna küldték hogy figyelje meg tevékenykedéseit,de ekkor jött az a baki hogy lezuhantak.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz --TIKI-- #147 üzenetére
lehet hogy valaki idehozta őket hogy megnézze hogyilyen körülmények között hogy viselkedvek,vagy azért hozra őket ide mert velemilyen génátalakított medvék és ezért nőttek ilyen hatalmasra
-
[pod]Diablo
őstag
válasz AMD Power #158 üzenetére
na igen azt énse gondoltam hogy a csaj lesz a rab.kinácsi leszek hogy mitröténik akkor ha felébred az a rendőr hapi aki vitte a csajt.
-
[pod]Diablo
őstag
aha
-
[pod]Diablo
őstag
válasz AMD Power #164 üzenetére
szerintem mire már megtudják hogy őa rab addira azokat akik felmentek a hegyre 2-kivételével megeszi őket a medve.Mondjuk az a hapek,aki megcsináltaa rádiót az is túlfgoja élni,és vagy a csaj vagypedig az akinél a fegyver volt.
-
[pod]Diablo
őstag
én már gondolom kiaz aki megtudja(mondjuk ne nehéz kitalálni)
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Viktor77 #178 üzenetére
kitudja.lehet hgy hírtelen itt szálnak majd le a földet megszálló marslakók és az életben maradottak fogják azokat megölni néhány fábol faragott dárdával
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz onlysony #188 üzenetére
hát nem,de milesz ha a végén mikor jön értük a mentőcsapat és elindulnak akkor kiderül hogy egy hologramm az egész és valójában a Mars-ra tartanak néhány tudós ufóval együtt,hogy megvizsgálják őket,és az agyuk alalpján eldöntik hogy érdemes lesz-e lerombolni a földet vagy túl primitívek az emberek ahoz hogy ránk pocsékolják az idejüket.
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
válasz onlysony #198 üzenetére
ez igaz például az is lehet hogy az a sziget ahova csöpentek az a juressic park egyik szigete és egy dínó edte meg.
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
mondtam hogy vanak mások si a szigeten és a tudos is beleillik abba hogy ott van egy robot egy álllatnak átszázva
-
[pod]Diablo
őstag
lehet hogy az a csaj az a francia nő aki küldte a segéjkérést
-
[pod]Diablo
őstag
már alig várom a következő részt.Arra leszek kiváncsi hogy menyire fognak bonyolódni a dolgok a következő részbe
-
[pod]Diablo
őstag
küldhetnél nekem is egy e-mailt a sorozat részeiről.
Előre is köszi.Ha küldesz akor légyszi küld az adataimnál lévő -email címre.köszi"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
itt egy jó kis cikk:Bővebben: link
-
[pod]Diablo
őstag
ja,de majd remélhetőleg a 2-részből kiderül hogy mi is vaojában,x-akták,vagy juressic Park stilusú lesz
-
[pod]Diablo
őstag
én is erre gondoltam:
a végén kiderül hogya kisgyerek a kutyát a repülőút előtt kapta és az egy kutyabörberbújt ufó és ő intézte el hogy lezuhanjon a gép mert az ufók tanulmányozni akarják hogy mit csinálnak az emberek az ufók háziálataik ellen(a háziállatok azok a kis aranyos fehér szörgombócok)
és itt a másik lehetőség:
itt lezuhant 16évvel ezelőtt egy nyanya a kis háziálatkáival és öket nevelte és etette,de picit nagyra nőttek,és élkanászodtak és megették a nyanyát,és most ők uralják a szigetet
."Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest