Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
ÁÁÁ,Jungle fiú eszedbe ne jusson felálni
Jó kis rész volt ez amia.Hogy lelőte a hapekot a charle ról eszembe se jutott volna hogy lelőne bárkit is.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
AMD Power #1016 üzenetére
Az volt benne hogy szerveztek egy csapatot hogy megtalálják Itn-t meg akiket elrabolt.A kereső csapatba benne volt a lock,Jack a vörös hajú csaj(akiről kiderült hogy ő is tud nyomot követni mert az apjaaktona volt,és tőle tanulta)meg még ot votl az aszmás csajnak a bátya.
És miközben kerestek mutatttak egy részletet Jack életéből ahol az apja műtött(de előtte sokat itvottt)aztán jack átvette a műtétet,de akit műtöttek meghalt.És volt egybizatság ahol elkellet mondaniuk hogy mitörtént,az apja kitalált valami szöveget és azt beadta.Aztán az apjától kérdezték hogy figyelembe vette-e a nő terhességét,és erről nem szolt jack-nek és ezért elmonta hogy azapja pilyásan műtött és ezért kirugták.Aztán mikor ezt bemutatták kétté váltak mert két nyom volt lock és a hapek ment együtt,és Jack meg a csaj.Aztán Jack megtalálta ITN-t az jól megverte.Aztán megtalálták a drogos fószert egy fára fellógatva ,leszedték úgytünt hogy halott aztán 1-2 percig Jack megpróbálta feléleszteni utánna már csak ütögette a mellkasát,és attól feléledt.DE mikor visza vitték a táborhejre nem akart megszólalani.Eközben Lock meg a hapek találtak elásva valami fémdoboz szerűséget,és ezzel lett vége.Nagyából ez volt benne -
[pod]Diablo
őstag
Arra lennák kiványcsi hogy vajon mi lehet az a fémszerűség.Szerintem oda temetette el a csajt az az őrült
-
[pod]Diablo
őstag
na végre.Azonnal következik
-
[pod]Diablo
őstag
Ismét hamarosan következik egy ujj rész
-
[pod]Diablo
őstag
Aki már láttaz a megtudná mnodani nekem hogy milezs a következő részben?Már nembirom ki.ha nem akarná spoiler-rel írni,akkor nyugottan küldje el az e-mail címemre.
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
na szóval:
a terhes csaj képzelödőt (vagy istentudja hogy képzelgés volt-e)hogy valaki megtámatta és a kisbabáját bántani akarja,ezért leakart költözni a partra és miután elindult velement az a drogos hapek,és a csaj azt hitte hogy elkezd szülni,és ezért a hapek viszament hogy szóljon jack-nek,aztán találkozott azzal az őrült hapekkal és neki mondta hogy szoljon jack-nek.Aztán akinek szolt az odament a terhes csajhoz és a hapekkal együtt elrabolta.Eközbe a szikláknál viszajött az az csávesz aki lement felkutatni a szigetet és mondta hogy nincsenek egyedül a szigeten,és ezzel lett vége. -
[pod]Diablo
őstag
SPOILERon
ÉN már régebben olvastam arról ahapekról és úgy tudom hogy valami pszihopata teljesen megőrült ember aki már ott volt a szigeten(ha jól emlékszem)
SPOILERof.
Arra lennék kiváncsi hogy mit csinál velük az a csávesz,vagy miért vitte le őket. -
[pod]Diablo
őstag
Na végre kezdődik a köv.rész
-
[pod]Diablo
őstag
Na végre ismét jön egy ujj rész.Már nagyon várom kiváncsi vagyok hogy mi éesz benne
-
[pod]Diablo
őstag
Ja de ez még hagyám mert az is kifog derülni hogy ebben a szigetben a föld alat tvan egy titkkos katonai bázis és ott fejlesztették mi a medvéket,és ezek az emberek akik ide lezuhantak az szándésok volt mert ez egy túlélő show és akik túlélik azok hazavihetnek magukkal egy beszélő segesmedvét
-
[pod]Diablo
őstag
Naszóval mikor még kis gyerek volt ez az akárki akkor felszedte az anyját egy sawyer nevű pasi hogy lenyujja a pénzüket,és az le is nyúlta és emiatt az apja kinyírta a feleségét mert megtudta hogy az a sawyer a feleségével együtt akarták elvinni a pénzt.És aki azt a levelet írta az volt az aki a filmben szerepel.És amint a végén monta a hapek hogy mikor 19-évesen kellet neki pénz akkor ugyan azt akarta csinálni mint az a hapek az ő családjával(de előtte felvette a sawyer nevet).DE mikor meglátta hogy annak van egy gyereke akitől leakarta nyulni a pénzt akkor fogta és ledobta a táskát a pénzel együtt és elment.Remélem érthetően magyarátam el.
-
[pod]Diablo
őstag
KÖszönöm.Amúgy nekem van erre egy másik elképzelésem.Zzerintem az a francia csaj csinált egy jegesmedve bunda gyárat és a happi véletlenül megtalálta és azért fogta el hogy ne beszélhessen senkinek a jegesmedve bunda gyárról.HA esetleg már volt ehhez hasonló hozászólás akkor sorry.Nemtudom hogy haverom beírta-e végül,mert ezt a jegesmedve bundagyáras sztorit az egyik haverom találta ki..
-
[pod]Diablo
őstag
Hát ez tényleg apróbb spoiler volt.Ezt végképp nem gondoltam hogy ő volt az akis kölök.Ez nagyon meglepett.Ez már csak azért is ijen jó sorozat mert vannak benne ilyen érdekes csavarok is.Egy spoilerrel együtt megtudja valaki mondani nekem hogy ki és miért fogta el azt a said-ot?Előre is kösz
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
na szóval,ha jól gondolom azt a levelet egy embertől kapta akinek az anyával kavart,és az ő segítségével lenyulta a fárjétől a pénzté és ezt megtudta a hapek és ezért megülte a feleségét.(szerintem ezek azok voltak akikkel beszél a sawyer abban az étteremben.)DE nembiztos
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
Hogy lépett meg a hapi az a nagy izé elől?megszelidítette,vagy mi?meg ki lehetett az a hapi akit a látott a doki?Tényleg rengeteg kérdés van
-
[pod]Diablo
őstag
glock-nak anyi.szerintem a túlélők úgyfognak hulanni mint a kicsi indiánok.Most hal meg az első kicsi indián aztán jön a többi
-
[pod]Diablo
őstag
végre holnap jön a következő rész
,kiványcsi vagyok hogy itt kiderül-e hogy mi is az a nagy benga állat ami mozgatta a fákat
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki megtudja mondani hogy mi volt az előző részbe?Mert nem tudtam megnézni
.
Előre is köszi -
[pod]Diablo
őstag
én is erre gondoltam:
a végén kiderül hogya kisgyerek a kutyát a repülőút előtt kapta és az egy kutyabörberbújt ufó és ő intézte el hogy lezuhanjon a gép mert az ufók tanulmányozni akarják hogy mit csinálnak az emberek az ufók háziálataik ellen(a háziállatok azok a kis aranyos fehér szörgombócok)
és itt a másik lehetőség:
itt lezuhant 16évvel ezelőtt egy nyanya a kis háziálatkáival és öket nevelte és etette,de picit nagyra nőttek,és élkanászodtak és megették a nyanyát,és most ők uralják a szigetet.
-
[pod]Diablo
őstag
itt egy jó kis cikk:Bővebben: link
-
[pod]Diablo
őstag
lehet hogy az a csaj az a francia nő aki küldte a segéjkérést
-
[pod]Diablo
őstag
mondtam hogy vanak mások si a szigeten és a tudos is beleillik abba hogy ott van egy robot egy álllatnak átszázva
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
onlysony #188 üzenetére
hát nem,de milesz ha a végén mikor jön értük a mentőcsapat és elindulnak akkor kiderül hogy egy hologramm az egész és valójában a Mars-ra tartanak néhány tudós ufóval együtt,hogy megvizsgálják őket,és az agyuk alalpján eldöntik hogy érdemes lesz-e lerombolni a földet vagy túl primitívek az emberek ahoz hogy ránk pocsékolják az idejüket.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
én már gondolom kiaz aki megtudja(mondjuk ne nehéz kitalálni)
-
[pod]Diablo
őstag
aha
-
[pod]Diablo
őstag
én még arra leszek kiványcsi hogy ki az a csodatévő hapek aki ott gyogyítgat mindenkit.Lehet hogy valami titkosügynük és a hapi azért mondta hogy ő a bünöző mert ő terorista aki rádásul biztos valami katonai multal rendelkezik és az ügynököt utánna küldték hogy figyelje meg tevékenykedéseit,de ekkor jött az a baki hogy lezuhantak.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dodge_Dealer #82 üzenetére
én is ezt akartam írni hogy jól életre kapott,van egyolyanérzésem hogy ennek e topic-nak sok fojtatása lesz
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dodge_Dealer #76 üzenetére
nekem is van egy ilyen érzésem.én arra gondoltam hogy lehet hogy azért került ide a medve mert valaki kisérletezik vele hogy mit fog csinálni egy jegesmedve familiahogyha kitszik őket egy ilyenszigeten
-
[pod]Diablo
őstag
nem is hittem hogy a csaj lesz a rab
-
[pod]Diablo
őstag
nagyon jó kis sorozat
És a végén még kiderül högy nem is tévedtem sokat,mert nem egy óriás csótány van benne hanem egy óriás jegesmecika -
-
[pod]Diablo
őstag
eddig elég jó filmnek tünik
-
[pod]Diablo
őstag
szerintem nagyon jó film lesz de most kezdődik na kiványcsi leszek hogy milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- Router gondok
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest