Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
1. Nem
2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
3. Lásd előző pont...
4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan
Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.
Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt!
1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Rendszergazda topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest