Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
1. Nem
2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
3. Lásd előző pont...
4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan
Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.
Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt!
1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gitáros topic
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- IPhone 17 Air 512GB gyári független hibátlan 2026.12.17. Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku!
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest