Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz F34R #2188 üzenetére

1. Nem
    2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
    3. Lásd előző pont...
    4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
    5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
    6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan :DDD

Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.

Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt! :)
    1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne. :N

Új hozzászólás Aktív témák