Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie141
tag
válasz
K20Z4CT_Rt.
üzenetére
Próbáld ki légyszi, kíváncsi vagyok az eredményre.

-
saril
senior tag
válasz
K20Z4CT_Rt.
üzenetére
jóformán a füled dönti el.. d2 még nem egy high-end hangkártya, próbáld ki és eldöntöd
-
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
10 méteres minőségibb 3,5 sztereó jack-jack kábelt szeretnék vásárolni a gyári kábel helyére.
A rendszer árával azért még persze arányosan.
Mit tudtok ajánlani? Biztos volt akinek rövid a gyári kábel
-
Hopo82
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy optika vagy a gyári 3,5 jack lenne a jó választás filmezésre és zenehallgatásra pc-n keresztül? optikán hallgatom most, de ha bedugtam a gyári 3db jack-et nem volt hang hiába választottam ki az eszközkezelőben.
-
szepsy
senior tag
Megkérdezhetem milyen vastagra cserélted le?
0.75 vagy 1 mm-es?A hangszóró bejáratás se hülyeség.
Z623-ról váltottam, azon észrevehetően jobb lett a hangkép egy jó pár óra járatás után, fokozatosan emelve a hangerőt.Most a 906-on a sor

Ja meg persze optikai kábel (igaz 2500ft-os, nem tudom jelent e valamit)
-
djlolo
tag
Nos nemreg lecsereltem a hangfal kabeleit. Es maskepp szol! Az elejen kisse eles,faraszto volt de egy ido utan eszrevettem hogy kezd ugy szolni mint azelott de jobban kiemeli a csipogo hangokat es basszus is melyebb lett. Reg hallgatott szamoknal pedig uj hangokat velek felfedezni.Es nem placebo.
Ami a koncertet illeti sajnos sok olyan koncerten voltam hogy onnan hazajovet meghallgattam nehany dalt PC-Logi parositasban hogy elvezni is tudjam a zenet. Igen,sokkal szebben szolt mind a koncerten. Tudom, nem minden koncert szol egyforman. -
-
Rumcsaka
tag
Gyerekek utód mikorra várható

-
Tottu
senior tag
válasz
semetka
üzenetére
Köszi az infót!

Most a bluetooth vevőegységre gyanakszom a leginkább, ami USB-ről folyamatosan (éjjel, nappal) kapja az áramot és koaxon keresztül van rákötve az erősítőre. Olyan mintha a földeléssel lenne probléma, mert ha teljesen áramtalanítom és lehúzom ezt a bluetooth eszközt, akkor megint tünetmentes lesz a Z906-om.
-
saril
senior tag
egyébként zenehallgatáshoz még mindig a sztereó hangszórópár és erősítő az etalon.. az hogy mi ilyen rendszerekből hallgatjuk egy dolog ezért is írtam hogy ha műszerekkel nem mérhető a kül. kábelcsere esetén akkor csak beképzeli magának az ember az egészet tehát ott kezdődik az egész hogy kis szatelitek műanyag dobozban...
nekem is z906om van mégis tudom hol a helye! volt szerencsém hallgatni profi sztereó rendszert és ott tényleg olyan érzésed van ha becsukod a szemed mintha előtted lenne a színpad és az együttes

-
Tottu
senior tag
válasz
Robert1987
üzenetére
Te milyen eszközöket kötöttél rá?
Visszaemlékezve én AUX-on keresztül kötöttem rá egy tabletet és mintha ezt követően jelentkeztek az első ilyen jellegű problémák. Azóta pedig egyre gyakrabban, most már minden bekapcsoláskor...
-
Tottu
senior tag
válasz
Robert1987
üzenetére
Most kezdtem el keresgetni az interneten, mert nálam is ugyanez a hiba jelentkezett kb. 3 héttel ezelőtt. Most, hogy jobban beleástam magamat a témába egyre több panaszt találok erre a hibára, de megoldást még nem találtam.
Néhány forrás a logitech support oldaláról: [link] [link] [link] [link] [link]
Youtube források: [link] [link]
Nálam egyébként teljesen véletlenszerűen sikerül életre keltenem úgy, hogy ki-be kapcsolgatom, áramtalanítom, tekergetem a hangerőszabályzót és egyszer csak jó lesz, viszont legtöbb esetben teljesen lefagy a konzol. Az én z906-om egyébként már lassan 3 éves lesz.
Ez fogad általában bekapcsoláskor:

Valakinek van esetleg erre megoldása?
-
Rasiel
senior tag
Elfogadom a véleményedet, de nem értek egyet vele. Megkérdezhetem, hogy tapasztalatból írsz?

Tesztet? A legtöbbet (hardver, kiegészítő, stb.) érdemes fenntartásokkal kezelni, abba most ne menjünk bele, hogy miért.
A legjobb teszt, megoldás az, ha magadnak beszerzel egyet és otthon meghallgatod. Kérheted kipróbálásra, ha nem tetszik, a megadott időn belül nyugodtan visszaküldheted, a vételárat visszakapod, "csak" a szállítási költséget bukod. Viszont, ha van lehetőséged személyesen intézni a boltban, akkor csak idődbe kerül az egész. Kábelcsere esetén nem 1-2 e Ft-os darabokra gondolok, de természetesen túlzásokba sem szabad esni, az adott rendszer értékéhez viszonyítva normális áron kell beszerezni egy megfelelőt. Illetve fontos az, hogy időt kell neki hagyni, amíg eléri a végleges hangképet a rendszer az új kábellal. Az általánosságban mondható, hogy rézkábel esetén kevesebb ez az idő, mint az ezüstnél.
Nem tesztek alapján, hanem tapasztalatból írom azt, amit. Pár évvel ezelőtt váltottam le egy 2.0-ás rendszerre a Logitech Z-2300-amat (főképp zenehallgátásra használom a hangfalaimat), amelynél a jack-RCA kábelt cseréltem egy normálisabb darabra. Már a bekötés után lehetett hallani a különbséget, amely komolyabb használat után a napok múltával jobban kicsúcsosodott. Számomra komoly előrelépés volt hangminőségben az a kábel. Persze az olyan típusú embereknek, akik azt mondják, hogy "mindegy csak szóljon valami", na azoknak teljesen felesleges kábelt cserélni, mert úgysem fognak az egésszel foglalkozni.
De mondok még egy dolgot a kábeltémán túl: egy normális állvány, illetve ahhoz tartozó tüske is tud a hangon javítani vagy egyes esetekben rontani.
Vagy, hogy a témánál maradjunk, kábelek esetében pl. egy jobb, minőségibb tápkábel is bele tud szólni a hangba részletek, dinamika, tér, stb. tekintetében.
Tehát nem kamu az egész, van létjogosultsága a normálisabb, komolyabb kábeleknek még olcsóbb rendszereknél is. Ahogy már írtam a gyáritól nem kell és nem is szabad sokat várni. -
saril
senior tag
-
Rasiel
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Pedig de, változna valamelyest egy jobb kábel hatására.
Viszont nem mindegy, milyet vesz az ember, nem mindig a drágább a jobb egy adott rendszerhez. A gyári kábelektől ne várjunk sokat. Ezzel persze senkit nem akarok rábeszélni arra, hogy váltsa le a jelenlegi (gyári) madzagjait, mert egy ténylegesen jobb kábel nem 2 Ft, illetve kérdéses az is, kinek mennyit ér meg ez az egész egy ilyen rendszerhez.
Összességében olcsó rendszereknél is tud érezhető pluszt hozzáadni egy jó/jobb kábel, akár jack, akár RCA, akár hálózati, stb. kábelekről beszélünk. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Van egy Logitech Z906 hangfalrendszerem ami rá van kötve Optikai kábellel egy LG UH6207TV készülék, a problémám az hogy, beállítom Digitál kimenetre a TV, és soha nem villan fel a DECODE jel a Z906 hangfalrendszeren.
Szerintetek mi lehet ennek az oka?!
Próbáltam úgy is, hogy a Bluray lejátszót elindítottam, és gondolom az HDMI kábelen keresztül át megy a hang is a TV-re ami majd Digitálban Decodolja a hangfalrendszerre, de úgy sem villan fel a Decode jel.
Van ötletek? -
djlolo
tag
Szerintetek melyek megoldas jobb: koaxon vagy optikan at kuldeni a jelet a logira vagy analogon? Mert szerintem egy jobb hangkartyaban valoszinu jobb minosegu DAC van . Alaplapirol persze jobb optikan de egy creative xtreme music talan mar jobb DAC-al rendelkezik.
-
XtremLor
őstag
válasz
Robert1987
üzenetére
Egy probat tegyel vele huzzal le mindent csinalj egy resetet, ezutan csak egy bemenetet kos vissza ne az osszeset, es probald ki.
"To reset your Z906 to the factory default settings:
1.Power your Z906 off using the Power button on the Control Console.
2. While in the "Off" state, press and hold down the Input button for eight (8) seconds. You'll see several lights on the Control Console light up and there will be a popping sound from the speakers."
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Ma este elég váratlan dolog történt a Z906-al. Már kb. 1 hónapja nem volt használva, gondoltam ma este ideje lenne egy kis filmnézésnek. A rendszer optikai kábellel van összekötve a televízióval (LG Lm620S) és egy másik optikaival a pc-vel, de a televízióval használom olyan 90%-ban.
A gond az, hogy mihelyt elindul a film, rögtön egy hangos pattanó hang van és ez ismétlődik ilyen 3-4 másodpercenként. Mikor jön a hang, a konzolon felvillan az az 5 kis ábra, ami a hangszórókat jelképezné. Olyan, mintha valamelyik csatlakozó kilazult volna, újracsatlakoztattam mindent, de a hiba nem szűnt meg. Régebbi filmekkel is megvan ez a probléma, szval nem csak egy filmnél.
Kipróbáltam pc-vel is, de ugyan ez a hiba.Valaki találkozott már ezzel a problémával? Elég komolynak néz ki, végül is nem tudok rajta megszólaltatni semmit...
ui: azóta kipróbáltam jack-rca dugóval is mobilról, ott pedig semmi hang nincs...
-
Maxtreme
addikt
vagy placebo...
Én el nem tudom képzelni (mondom úgy hogy nálam is egy ilyen rendszer van a TV-nél) hogy ezeknek az 1 utas műa hangszóróknak bármennyit is változna a hangjuk más kábel hatására.
Egy audiofil sztereo rendszernél ez ok, de it..Amúgy ha ismerősöd rendszere jól van elhelyezve (a..és ahhoz azért kell kábelmennyiség) amennyit ráköltött vezetékre, + a logitech árából, már vehetett volna 1 sokkal jobb szettet.

-
djlolo
tag
Sziasztok! Lecserelte valaki a Logi gyari hangkabeleit valami jobbra , ha igen milyenre es eszlelheto valami kulonbseg?
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok! Van egy LG UHD TV, amit optikai kábellel kötöttem össze a hangfalszettel, meg van egy Bluray lejátszóm, amit szintén digitális koax kábellel kötöttem össze a Z906 hangfalrendszerrel.
A kérdésem az lenne, hogy főleg BD25 filmeket nézek lejátszón keresztül.
Mikor tudom biztosan hogy DTS Digitál aktív a hangfalrendszeren?!
Effektek beállítása gond nélkül megy, de csak 2,1/4,1 és 3D.
A Decode nem villan fel, az probléma?Vagy elég ha csak 3D-re állítom a Z906*ot?
-
hadogabi1
senior tag
Na a logi ügyfélszolgálat kitett most magáért. Megjött a vacsi új füles és a régit abszolút nem kérték el. Össze se kellett törnöm.
-
g3rri
csendes tag
Én nem vagyok jártas már ezekbe a kifejezésekbe amiket mondtál, hogy "DNLA" Lehet, hogy kiöregedtem.
A lényeg: Van egy media boxom amit eredetileg azért vettem, hogy ne a tv belső lejátszója játsza le a filmeket hanem egy profibb cucc. Ezen a boxon android van, és abba Kodi lejátszóprogram. Ehhez a kodihoz ha rákeresel a neten van egy csomó "add-ons" -vagyis kiegészítők amiket bele kell telepíteni a Kodiba (pl én ezeket tettem bele: digi sport, exodus, exodus+, Filmecske, Free movies, HD BOX, HD-Movie, HD Trailers, Inda video, Izle, Movie Shark, Movie Shark CC, RTL Most, SorozaBarát, TV2 player, Viasat Play, Youtube, TV Kodi Player,...stb) A box meg hdmi kábellel összekötve a tv-vel.
Ikonokként látom őket a tv-n, rákatt a távirányítójával és egyből indul a film akár 1080p-ben is.
Itt van pár segítség:https://logout.hu/bejegyzes/zsigus/xbmc_kezdoknek.html
https://itcafe.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/friss.html -
g3rri
csendes tag
válasz
semetka
üzenetére
Nálam sincs semmi a centerrel. Félállásnál ritkábban kell feljebb venni. Ha nem jön össze a pc-s dolog akkor próbáld meg a helyét változtatni. Lehat elnyomja a hangerejét egyik másik.
TrueHD-ra visszatérve. John Wick (KINGPIN verzió) 36GB, dtsHD magyar és dtsHD angol is működik és a TrueHD Atmos is megy gond nélkül. Ezek a hangsávok igen dinamikusak. 40%-nál nemigen lehet fejjebb hangosítani.
Lejátszó egy HIMEDIA H8 Plus és azon a Kodi 15.2 -
Huawei
tag
Sziasztok! Nekem is van egy a fórum tárgyát képező hangrendszerem. A problámám az lenne vele, hogy halk a center sugárzó. Amint jön egy nagy effekt, egyszerűen szét akarja küldeni az egész házat, mikor meg beszélnek, nagyságrendekkel halkabb a center. Samsung tv-vel van összekötve optikai kábelen keresztül. A center hangereje kb 3/4 állásban van, de ha csutkára felküldöm se érzek nagy javulást. Erre van valami megoldás? AC3-as 5.1 filmeket nézünk vele. A forrás legtöbbször a tv beépített lejátszója, usb-ről olvasott filmmel.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Megjött az ups -től és a logitech-től is a mail-t hogy az újat csütörtökön kapom meg. Feladták hollandiában eindhovenbe. Csütörtöki napon szállítják ki. Akkor ezek szerint a régi marad nálam. Nem baj elviszem majd megjavíttatni valahova vagy házilag. Legalább lesz egy pót.
-
hadogabi1
senior tag
Egy újabb szösszenet és infó a g933 mizériámmal kapcsolatban. Inkább a logitech ügyfélszolgálatára vonatkozóan.
Ugye aki figyelte előző levelet nagyjából annyi történt hogy a logitech elutasította a cserekérelmemet mondván vigyem vissza a media-ba majd ők megjavítják.
Beviszem MM-ba következő beszélgetés hangzott el: Keressem fel a logitech ügyfélszolgálatot mert gyorsabb lesz. Mondom ők mondták hogy hozzam önökhöz. Ok elküldjük javításra mi.Király. 2 hét múlva vissza is érkezett a javított füles. A fixit javítottam. Öröm boldogság a ragasztás amit én is meg tudtam volna csinálni kb 5 órát bírt
1 filmet és kb 2 óra játékot. Újra elkezdett elválni.
Másnap logitech ügyfélszolgálat telefon megint elölről elmondom mi a bajom. A csávó nagyon segítőkész majd közli hogy nem is érti hogy az alexandra miért nem cseréltette egyből ugyanis a fixit meg sem javíthatta volna a terméket mivel fizikai sérüléses ezért egyből cserélni kellett volna. Mondom király mit kell tenni a cseréért. Kérjek a MM ügyfélszolgálattól 1 levelet hogy ők nem tudnak a fülessel mit kezdeni csak javításra bevenni maguktól nem cserélik.MM felhív tök kedves volt a csaj. Megírta a kedvemért email-be hogy ezt tudják vele tenni csak.
Ez küldeni kellett a logihoz.
Ma jött egy mail ezzel a szöveggel:Ügy: xxxxxxx – Cseretermék kiadva –
Tisztelt Gábor!
Ez egy automatikus értesítés, amellyel igazoljuk, hogy visszaküldési központunk megkapta az Ön RMA-csomagját, és szállításra kiadta a csereterméket.
Mostmár kiváncsi leszek hogy mikor kapom meg az új terméket.
A régit a futárnak kell vajon átadnom vagy mit kell vele kezdenem ez nem volt az email-be. Csak hogy majd a futár keresni fog. Sőt ketté sem kellett még törnöm
Ha valóban kicserélik akkor +1 pirospont bár ezt elsőre is megtehették volna és nem tartott volna 3-4 hét ügyintézésbe az egész. Plusz én is boldogabb lettem volna.
Így mégis örülök de kicsit keserűen.
Remélem az új fülessel nem lesz gond.
Tudom hogy nem z906-os rendszer talán ha valaki gariztatni fogja segítség.
Egy biztos. Alexandra-t kerüljétek el nagyívben inkább rakjátok le a telefont és tárcsázzátok újra pár perc múlva hátha elmegy kajálni addig. -
djlolo
tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy lecsereltem a Logi hangfal kabeleit Norstone 2x1,5mm2 kabelre (http://www.son-video.com/Rayons/Cables/EspaceCable/CablesA-Enceintes-Norstone-Classic-W150.html) Kozben a windowsban is allitgattam ezt azt a legjobb hangzas remenyeben. A vegeredmeny nem egyertelmu: tiszta,szellos,reszletesebb hangzas,magasak jol szolnak csak eppen igen eles lett az osszhang es kisse faraszto. Mit rontottam el? Denon DA 300 USB-rol jon a jel, foobar a lejatszo, az is atesett mindenfele beallitasokon akarcsak a windows a legjobb minoseg elerese erdekeben. -
XtremLor
őstag
Elvben ugyan olyan hosszunak kellene lennie, gyakorlatban nalam kalibracio utan is szimmetrikus marad az egesz, pedig a szobakorrekcio javitana ha eszlelheto elteres lenne, az egyik kicsit rovidebb 2m a difi kb.
Ne tekerd vagd, de az nem baj ha nem pont meretpontosra vagod inkabb kicsit hosszabb legyen ha veletlen par honap mulva atraknad nehogy rovidre sikeruljon, vagni lehet belole barmikor toldani bele rosszabb. -
djlolo
tag
Sziasztok! Segitsegeteket kerem mert eleg nagy dilemmaban vagyok. Gondoltam kicserelem a Logi kabeleit valami jobb minosegure. Rendeltem is Norstone kabelt 2x1,5mm2. A ket hatso hangfalnak eleg hosszu kabel kell 12m illetve 7m. A gond az hogy azt olvastam a kabel paroknak egyforma hosszunak kellene lenni. De igy 5 m plussz es ha feltekerem az sem jo. Mi tevo legyek,vagjam le, talan nincs akkora jelentosege?
-
Laraxior
titán
Huhh, gyerekek, azért elég munka visszapakolni a dobozába ezt a szörnyeteget

Kínlódtam vele rendesen, hogy le is lehessen zárni a dobozt, meg bele is férjen minden

Azért nah, csak párosan szép az élet

-
g3rri
csendes tag
válasz
semetka
üzenetére
Le tudnám szedni, de nekem max 15-16 GB nagyságig vagyok jó. A Laptop nem 5.1-es és csak 16 gigás pendrive-om van.
Felhívom a Logitech supportot, hogy ez akkor most mi. Már meg tudom nekik a fájlon mutatni, hogy mennyire xar. THX minősítési ide vagy oda ha nem jó a dekóder akkor át lettünk verve. Viszont ez így már nem garanciális hiba hanem szériahiba. Szóval hiába cseréltetem ki... Ezen el kell gondolkodni.
Hiába verem az asztalt, hogy nem jó gyárilag simán válaszolhatják, hogy akkor ne torrentből szerezzem be a filmeket. -
semetka
őstag
Nálam is serceg. A film ebből a verzióból lett készítve:
Moon.2009.CUSTOM.BD25.AVC.x264.DTS-HD.MA.HUN-Mont
Nem tudom mekkora neted van de érdemes lenne letölteni hogy azon is csinálja-e. Mert ha nem akkor valamit a Trinity csapat ront el benne. El lehet indulni valamerre.. -
semetka
őstag
Igen én is a Dolbynál vettem észre. Valószínű hogy a z906 dekódere nem kompatibilis valamelyik változattal. Sajna ezen nem tudsz változtatni, le kell tölteni másikat.

Egyébként én a DTS-t jobban favorizálom, ezerszer jobb. Sajna a magyar szinkronra nem igazán jellemző de akad belőle.
Melyik film szórakozik? Kíváncsiságból leszedem megnézem nálam pattog -e -
XtremLor
őstag
Keszits videot, es audio fajlt toltsd fel egy megosztora, es irj a logitech supportnak lehet a nemzetkozi jobb lenne, abba irj le mindent volt mar javitva a fixitnel, de ok nem talaltak a hibat, te nem akarsz vele jarkalni allandoan, amikor hibas a cucc, es igy hasznalhatatlan.
-
g3rri
csendes tag
Párral fentebb írtam, hogy sercegnek a hangszóróim a z906-nál egynémely magyar 5.1 szinkronnál. Én is beszéltem az Aleksandrával és visszaküldette velem a Media Markt-ba. 3 hét után visszakaptam úgy hogy a Fixit nem talált rajta hibát. Hazahoztam összeraktam és újra elkezdte azt az idegesítő pattogó-sercegő hangot adni. De nem az összes filmnél ez a fura. Már próbáltam uj és gyári kábelekkel, másik optikai kábellel, külömböző lejátszóval 3 fajta pendriv-val másik konnektorbol, minden variáns végig próbáltam de semmi. Na most mit tegyek? Furikázzak vele a MM-ba állandóan?
-
CptAdamica
veterán
válasz
hadogabi1
üzenetére
Ez sajnálatos. Amúgy már én is fogtam a fejemet, mikor meghallottam, hogy őt kaptam. Eleve alig értettem az akcentusa miatt... Plusz ő tényleg a sztenderd ügyintéző, azt csinálja, ami a papíron van, míg Tamás, sokkal rugalmasabb volt, azt nézte, hogy hogyan tud segíteni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
hadogabi1
üzenetére

Detto ugyanez.
Én az évek során pont ezért vettem logi termékeket (hiába a sokszor totálisan indokolatlan felár) mert bíztam a korrekt garanciális ügyintézésben. Mert ha még azt mondanánk hogy a minőséget kell megfizetni, nos ez nem így van esetünkben, ezt bátran ki merem jelenteni így kb 10 év után.Akkor erről is leszokunk..
-
hadogabi1
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kb 6x hívtam őket mindig azt a nőt kaptam végül.... , nekem is ez volt kép egy számmal a füles mellé majd beküldeni nekik. Aztán leírták hogy látják hogy hibás de elutasították a belső vizsgálaton a cserét, Vigyem MM-ba vissza és majd ők intézik...
-
megaram
tag
Láttam a Mediában kék dobozos Z906-ot, az mibern különbözik a fekete zöld dobozostól?

-
CptAdamica
veterán
válasz
hadogabi1
üzenetére
Alexandrától én is téptem a hajam, de a másik csávó rendes volt. Nekem a G633-on ki volt folyva a ragasztó a felső fejpárna mellett, elmondtam nekik, cserét kértek, majd le kellett fotóznom. Ezt a fotót elfogadták, majd annyit kértek, hogy tegyem működésképtelenné a jelenlegi fejhallgatót, ezt úgy tettem meg, hogy középen ketté törtem, majd elküldtem nekik a fotót és küldtek egy újat.

-
hadogabi1
senior tag
Anno volt 1 egerem még 1,5 hónap volt a garijából. Szóltam nekik hogy néha akadozik az egér és küldtek egy vadi újat. Kb 1 telefonomba került és 1 email-embe az egérről és a blokkról. Hát úgynézki megváltoztak.
-
hadogabi1
senior tag
A lényeg hogy a képek alapján elismerték hogy hibás telefonon is illetve email-ben is. De nem cserélik mert az első évben ahol vettem ők intézik a garit... Nem tudom 1 év után ha gondom lenne vele mit csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Fujifilm X
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amit várok tőle az az optikai/HDMI bemenet. Persze tudja DTS-HD stb kódolásokat illetve jó lenne rá egy magashang állítás lehetőség, illetve szatelit minőségben kellene előrelépés, teljesítmény szerintem elég.

A legjobb teszt, megoldás az, ha magadnak beszerzel egyet és otthon meghallgatod. Kérheted kipróbálásra, ha nem tetszik, a megadott időn belül nyugodtan visszaküldheted, a vételárat visszakapod, "csak" a szállítási költséget bukod. Viszont, ha van lehetőséged személyesen intézni a boltban, akkor csak idődbe kerül az egész. Kábelcsere esetén nem 1-2 e Ft-os darabokra gondolok, de természetesen túlzásokba sem szabad esni, az adott rendszer értékéhez viszonyítva normális áron kell beszerezni egy megfelelőt. Illetve fontos az, hogy időt kell neki hagyni, amíg eléri a végleges hangképet a rendszer az új kábellal. Az általánosságban mondható, hogy rézkábel esetén kevesebb ez az idő, mint az ezüstnél.
Vagy, hogy a témánál maradjunk, kábelek esetében pl. egy jobb, minőségibb tápkábel is bele tud szólni a hangba részletek, dinamika, tér, stb. tekintetében.