Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saril
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
na ezt mondom, minőséget ne várjunk műanyag dobozban lévő ismeretlen 1 utas hangszórótól, tudom milyen, tudom hogy szól, nekem is van sok éve, de pár éve van audiofil erősítőm egy nem túl audiofil 4 utas hangfal-al de teljesen más a zenei élmény a két eszközön lejátszva ugyan azt.
A másik fontos, megvettétek 60-100e Ft-ért az 5.1 hogy halkan hallgassátok, nem használjátok ki, így aztán semmi értelme, felesleges, elég lett volna a kistesóját megvenni, az is bőven elég lett volna nektek
ennek pont az a lényege hogy fél hangerőn van, ott jön meg az ereje is igazán
én már csak tudom, 1-2 cserepes virágot levertem vele a szobában
-
saril
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
érdekes hogy drága hangkártyákat használtok a z906-hoz ahol a hangszórók vékony műanyag dobozokban vannak... ezért tömtem én ki vattával régen a szateliteket, az is segített valamit rajta de nem tudom érzik-e a kontraszt, műanyag hangszóró doboz vs 40-60ezres hangkártya, a kettő nem jön össze
-
VGYke
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítségét. Jack összekötés lesz! Csak hogy nem találom a gyári kábeleket, ráadásul ennek előtte volt egy Digitheatre Videologic 5.1, ahhoz aranyozott jack kábelek voltak, de azt sem találom egyenlőre.
Kérdésem: ha rákényszerülök a vételre, a hangminőség mennyire érzékeny a jack kábel minőségére (gondolom árára)? Mert hát ugye háromszor ilyet nem szívesen vennék, de még háromszor ezt is húzósnak tartom. Szóval hangminőségben észrevenném e a különbséget egy 3x23 000 Ft-os és egy 3x180 Ft-os kábel között? -
válasz
Laraxior
üzenetére
"Ennek azért örülök, hogy így tartja magát."
Globális készlethiány / kimaradások vannak szinte mindenből. A meglévő készletek / különböző nehézségek árán a piacra kerülő termékek ára pedig felértékelődik.
Nem csak a Z906 és a webkamerák, hanem minden más IT, híradástechnikai, és más fogyasztói termékek is érintettek. Beleértve olyan rétegtermékeket is mint a töltőtoll tinta (épp napokban néztem, 24 színből 22 nem elérhető példátlan módon).
Személyes példa:
Karácsony óta nem tudtam egy jóízű gyümölcssalátát készíteni magamnak, mert mindig hiányzott belőle valamelyik kedvenc komponens. Kb. két hétig kóvályogtam a polcok között lime után. Múlt héten pedig ananászt volt esélytelen beszerezni. Nem alapvető élelmiszer egyik sem, és mivel egyik beszerzése se hazai őstermelőkre alapszik, így jobban látható rajtuk a beszállítói láncok megzuhanása. Már majdnem úgy kell boltról-boltra keresni a termékeket, mint '91-92 előtt.Amíg nem ér véget a mostani helyzet (beleértve ennek hosszú távú lecsengéseit) , addig kb. hasonló meredekséggel fog felmenni mindennek az ára egy bizonyos, részben fogyasztók által megszabott küszöbig mint a Z906.
-
djszido
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem is egy Xonar SE van a gépben. Egyelőre analógban kötöttem össze, mert nincs még elég hosszú optikai kábelem. A TV optikával van rákötve. A gépben próbáltam az alaplapit is, de elképesztő magas alapzaja volt, dinamika szinte semmi, és még földhurok búgás is volt vele.
-
Peace
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
A régi hangrendszert alaplapival használtam, nem volt vele semmi bajom. Az Asus Xonar DG-re az 5.1-es fejhallgatóm volt kötve, de mivel jó két éve nem használtam, így azt eltettem pihenni és a Logitech-et a Xonar-ra kötöttem. Nem egy drága hangkártya, de én teljesen megvagyok vele elégedve. Mondjuk már a Z906 is óriási ugrás a Genius HT-hez képest, de elképesztően tiszták a hangok, gyönyörű a mély, úgyhogy nálam marad a Xonar. Nem próbálom ki az alaplapival, mert teljesen elégedett vagyok. Egyébként fogalmam sincs, hogy milyen különbség jelentkezik egy 30 vagy 70 ezres hangkártyával. Azt gondolom hallani kéne, de ennyi pénzt nem adok érte, ha elégedett vagyok.
-
Zoley3
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Hali.
Érdemes igen, sztem kicsit jobb analógban mint digitálisan...legalább is mikor volt úgy emlékszem inkább analógba használtam.
Ha optikán akarod használni, fölösleges hangkari

Optikával csatlakoztatva a Z906 DAC-ja dolgozik és nem a hangkártya, optika csak leadja a jelet a Z906-nak, így egy sima alaplapi kimenet is bőven elég

-
djlolo
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nyugodtam csereld le a kabeleket mert jobban fog szolni ha megfelelo kabeleket veszel. Sajnos csak 2x1,5-s talal de az is vastagabb lesz az eredetinel. Paronkent lehetoleg egyforma hosszu legyen. Nalam x-fi xtreme music a hangkari es analogon jobban szol .5.1 -es beallitasnal nem eg egyik ego sem.(sem 3D,sem 4.1 vagy 2.1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennek pont az a lényege hogy fél hangerőn van, ott jön meg az ereje is igazán
én már csak tudom, 1-2 cserepes virágot levertem vele a szobában