Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Na a logi ügyfélszolgálat kitett most magáért. Megjött a vacsi új füles és a régit abszolút nem kérték el. Össze se kellett törnöm.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Megjött az ups -től és a logitech-től is a mail-t hogy az újat csütörtökön kapom meg. Feladták hollandiában eindhovenbe. Csütörtöki napon szállítják ki. Akkor ezek szerint a régi marad nálam. Nem baj elviszem majd megjavíttatni valahova vagy házilag. Legalább lesz egy pót.
-
hadogabi1
senior tag
Egy újabb szösszenet és infó a g933 mizériámmal kapcsolatban. Inkább a logitech ügyfélszolgálatára vonatkozóan.
Ugye aki figyelte előző levelet nagyjából annyi történt hogy a logitech elutasította a cserekérelmemet mondván vigyem vissza a media-ba majd ők megjavítják.
Beviszem MM-ba következő beszélgetés hangzott el: Keressem fel a logitech ügyfélszolgálatot mert gyorsabb lesz. Mondom ők mondták hogy hozzam önökhöz. Ok elküldjük javításra mi.Király. 2 hét múlva vissza is érkezett a javított füles. A fixit javítottam. Öröm boldogság a ragasztás amit én is meg tudtam volna csinálni kb 5 órát bírt
1 filmet és kb 2 óra játékot. Újra elkezdett elválni.
Másnap logitech ügyfélszolgálat telefon megint elölről elmondom mi a bajom. A csávó nagyon segítőkész majd közli hogy nem is érti hogy az alexandra miért nem cseréltette egyből ugyanis a fixit meg sem javíthatta volna a terméket mivel fizikai sérüléses ezért egyből cserélni kellett volna. Mondom király mit kell tenni a cseréért. Kérjek a MM ügyfélszolgálattól 1 levelet hogy ők nem tudnak a fülessel mit kezdeni csak javításra bevenni maguktól nem cserélik.MM felhív tök kedves volt a csaj. Megírta a kedvemért email-be hogy ezt tudják vele tenni csak.
Ez küldeni kellett a logihoz.
Ma jött egy mail ezzel a szöveggel:Ügy: xxxxxxx – Cseretermék kiadva –
Tisztelt Gábor!
Ez egy automatikus értesítés, amellyel igazoljuk, hogy visszaküldési központunk megkapta az Ön RMA-csomagját, és szállításra kiadta a csereterméket.
Mostmár kiváncsi leszek hogy mikor kapom meg az új terméket.
A régit a futárnak kell vajon átadnom vagy mit kell vele kezdenem ez nem volt az email-be. Csak hogy majd a futár keresni fog. Sőt ketté sem kellett még törnöm
Ha valóban kicserélik akkor +1 pirospont bár ezt elsőre is megtehették volna és nem tartott volna 3-4 hét ügyintézésbe az egész. Plusz én is boldogabb lettem volna.
Így mégis örülök de kicsit keserűen.
Remélem az új fülessel nem lesz gond.
Tudom hogy nem z906-os rendszer talán ha valaki gariztatni fogja segítség.
Egy biztos. Alexandra-t kerüljétek el nagyívben inkább rakjátok le a telefont és tárcsázzátok újra pár perc múlva hátha elmegy kajálni addig. -
hadogabi1
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kb 6x hívtam őket mindig azt a nőt kaptam végül.... , nekem is ez volt kép egy számmal a füles mellé majd beküldeni nekik. Aztán leírták hogy látják hogy hibás de elutasították a belső vizsgálaton a cserét, Vigyem MM-ba vissza és majd ők intézik...
-
hadogabi1
senior tag
Anno volt 1 egerem még 1,5 hónap volt a garijából. Szóltam nekik hogy néha akadozik az egér és küldtek egy vadi újat. Kb 1 telefonomba került és 1 email-embe az egérről és a blokkról. Hát úgynézki megváltoztak.
-
hadogabi1
senior tag
A lényeg hogy a képek alapján elismerték hogy hibás telefonon is illetve email-ben is. De nem cserélik mert az első évben ahol vettem ők intézik a garit... Nem tudom 1 év után ha gondom lenne vele mit csinálnának.
-
hadogabi1
senior tag
-
hadogabi1
senior tag
Ahogy látom a logitech sem a régi garancia terén. 1,5 hét alatt sikerült eljutnunk odáig hogy a hibás fülhallgatótól amit használok G933-as egyébként. Kiderítették hogy ezt ők bizony nem fogják cserélni vigyem vissza a media markt-ba majd ők intézkednek a gariról. Ennyit a 75 ezres 1 hónapos fülesről. A media-ba közölte a csaj hogy gyorsabb lenne ha felvenném a kapcsolatot a logitech-el. Elröhögtem magam. Majd abban maradtunk hogy beveszik garizni, 3-4 hét múlva jelentkeznek....
Csak remélni tudom hogy a meglévő z906-osomat nem kell soha gariztatni. -
hadogabi1
senior tag
Ha érdekel valakit. Akciós újonnan most.
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_logitech-z906-5-1-hangfal-1080286.html
-
hadogabi1
senior tag
A media mark-tól független garancia van a termékre 2 év. Javaslom ha 3 napig semmi gondod vele és utána valami gondod van vele ne is a mm-be vidd vissza hanem hívd a logi supportot. Futár viszi hozza elég gyorsan. Egyből cserélik általában nem javítgatnak. A sorozatszám alapján megnézik meddig él a gari és ha már nem él náluk a 2 év de a számlán még igen akkor be kell scannelni nekik a számlát mikor vetted és küldik a garis futárt. Több egeret is cseréltek már így. Meg anno 1 fülest. Egyik legjobb ügyfélszolgálatuk van talán a microsoft-é még ami ilyen szintű az xbox miatt.
-
hadogabi1
senior tag
2 x Optikai bemenet, 1 x Koaxiális bemenet, Hatcsatornás közvetlen bemenet, RCA bemenet, 3,5 mm-es Jack bemenet -
Ezek vannak rajta. HDMI nincs. -
hadogabi1
senior tag
válasz
ZsoZso78
üzenetére
Nem védem meg. Persze mindennek vannak hibái fogyasztói társadalomnak hívják. Annyit mondtam hogy ennyi pénzért teljesen jó mindenre amire használom. Ne hasonlíts össze egy skodát egy bmw-vel. 2-3x annyiba kerül persze hogy jobb de ez nem azt jelenti hogy a 3x annyiba kerülőnek nincs hibája. Annak is van bőven. Amúgy aki ilyet akar venni jobban jár ha előtte meghallgatja valahol mivel nyilván nem kevés pénzről van szó de most is azt mondom 200 ezer alatt ne várj csodát.
-
hadogabi1
senior tag
Nekem nincs vele bajom 80 ezerért mit vársz de komolyan. Ha ilyen füled van vegyél több száz ezres cuccot. Az mondjuk érdekes hogy egyik se hirdeti 40-50 ezerért amennyit ér szerintük hanem használják
Semmi baj sincs ezzel a cuccal ennyiért csak nem kell tőle high tech teljesítményt várni. -
hadogabi1
senior tag
Minden hangszórót az elején lévő csavarokkal lehet szétszedni? Nem lesz látható a művelet? Nem kopik le a csavar feje? Imbusz kell hozzá? Garivesztéssel nem jár? Persze ha valami gondja van ki kell szedni a vattát. Csak az érdekelne hogy nem-e látszódik valahol hogy már szét volt szedve.
-
hadogabi1
senior tag
Fali konzolt milyet ajánlanátok? Láttam a vögels-t tudom hogy forgatható dönthető minden irányba de 6 ezret nem nagyon akarok adni 2 db ért. Főleg hogy 5 db kell nem is tudom egyáltalán jó-e ez a centerhez. Vagy csináltassak asztalos haverommal fa deszkát és L alakú konzollal toljam ki a falra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 0perces Kolink KLA-003
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 filmet és kb 2 óra játékot. Újra elkezdett elválni.