Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
-
hadogabi1
senior tag
Ahogy látom a logitech sem a régi garancia terén. 1,5 hét alatt sikerült eljutnunk odáig hogy a hibás fülhallgatótól amit használok G933-as egyébként. Kiderítették hogy ezt ők bizony nem fogják cserélni vigyem vissza a media markt-ba majd ők intézkednek a gariról. Ennyit a 75 ezres 1 hónapos fülesről. A media-ba közölte a csaj hogy gyorsabb lenne ha felvenném a kapcsolatot a logitech-el. Elröhögtem magam. Majd abban maradtunk hogy beveszik garizni, 3-4 hét múlva jelentkeznek....
Csak remélni tudom hogy a meglévő z906-osomat nem kell soha gariztatni. -
megaram
tag
Hali! Valaki járt már úgy hogy bekapcsolásnál csak pukkan egyet és semmi hang! 3 led folyamatosan világit... Mit lehet vele tenni, vagy mi a hiba? Vagy inkább szerviz, még garis 2hetes!

-
Richie141
tag
Ha csak és csak optikain használom, akkor a 2 közül melyik kártya lenne jobb a Z906-hoz? Asus Xonar DX vagy DS? A DS jóval olcsóbb és azon DTS Connect van, ami digitális 5.1 játékokhoz kicsivel jobb, mint a DX-en található tömörítettebb Dolby Digital Live. Arról nem is beszélve, hogy a DS-nél nem kéne baszakodni a tápkábellel. Szerintetek?

-
Szabiq
tag
MediaMarktban 75000 alatt jelenleg
-
megaram
tag
Sziasztok! Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Z906 szettnek!
Ti milyen hangkártyával használjátok, vagy milyet ajánlotok hozzá, mert jelenleg alaplapival hajtom Realtek ALC1150? 
-
Laraxior
titán
[link]
79990HUF a Mediamarktban
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát igen, igazából a kis szobában is nálam hiába van a számítógépre kötve nem igazán jön ki az ereje, a kis tér miatt. A nagyszobában a TV-re kötött Z906-nál jobb a hangzás, de nagyobb is a tér.

De azért amikor Battlefieldbe beleülök a tankba és dübörög minden körülöttem... na az megfizethetetlen
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ki lehet azt használni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem kettő is van a lakásban, ráadásul az egyik egy nagyjából 12m2-es szobában

-
noby
aktív tag
sos segítség kellene valaki tudna honnét lehet z906hoz távkapcsolót szerezni?
-
g3rri
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen z906-om. Egy olyan problémám lenne vele, hogy bizonyos hanfsávoknál a szatelitek sercegnek, pattognak. Elég zavaróan. Ez álltalában a magyar DD5.1 hangsávoknál van. De nem mindegyik filmnél. Viszont ugyanakkor ha az adott filmnél átkapcsolom az angolra dts vagy DD5.1 re akkor megszünik a sercegés. Ez mitől lehet? Hama az optikai kábelem. Lehet, hogy a satelitek túl hosszúak, mert beépítettem a falba őket. Volt már valakinek ilyen? De miért csak bizonyos filmeknél? -
Richie141
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a Z906-os mélynyomóval. 2 hónapja van meg, de már a kezdetektől viszonylag hangos zizegő hang jön a reflex portból a kicsit erősebb basszusoknál. Ha a reflex portnak az alsó, külső, fényes műanyag felületére erős nyomást fejtek az ujjammal, akkor pár percre megszűnik a zizegés de újra előjön később. És mindez már csupán közepes hangerőn is jelentkezik (hangerő 50% , basszus 55%, windows 50%). Egy időre teljesen megszűnt a jelenség, már kezdtem azt hinni, hogy végleg megjavult, de sajnos újra előjött pár nap után. Iszonyatosan zavaró filmnézés közben.
A tanácsotokat szeretném kérni, már nem tudom mi tévő legyek. Egyből még nem szeretném gariztatni, de ha azt mondjátok, akkor úgy lesz.
Várom mielőbbi válaszotokat.
-
Boldric
csendes tag
válasz
K20Z4CT_Rt.
üzenetére
:\
-
ZsoZso78
tag
Üdv!Pár hete nekem is megadta magát a távirányító egy silány,gagyi,kinai recseg-ropog.Néztem az oldalukon többe kerül a leves mint a hús.Köcsög ez a logitech.Valaki tud egy jófajta betaníthatot hozzá?
-
XtremLor
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Univerzalis tav-ot keress ami tanithato logi harmony, philips prestigo hasznaltan apron valahol par ezerert.
A zsibin a multkor 2-3e arulta az egyik csoka a harmonyt, szerintem azt se tudta mi az, kicsit takaritani kellett, de hibatlan testverem hozott belole. -
Sziasztok!
Még mindig keresek Z906 mélynyomót, ha esetleg valakinek meghibásodott, vagy csak lecserélte a Z5500-éra stb.
Ládával együtt kellene, viszont nem feltétel, hogy az erősítő része működjön, csak maga a hangszóró legyen tökéletes.
Autóba kellene

-
CptAdamica
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Köszi, én is pont erre a két számra gondoltam.

-
Black Dragon
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem max 70-et, alkuval talán 65-ért el tudod adni.
-
CptAdamica
veterán
Nagyon erősen gondolkozok, hogy megválok a Z906-tól, panel lakásban nem hiszem, hogy kitudnám használni a hangját. Szerintetek mennyit ér reálisan? 2 éves, adnék hozzá 4 falra szerelhető tartót, hátlapba illő csavarokat, plusz egy jó minőségű optikai kábelt is.
-
MrM94
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Mehh,én sem találtam semmit,Asus hangkaris topicban aztmondták hogy vannak olyan hangrendszerek amik lekeverik a szatelitekről a mélyet s továbbítják a mélyláda felé.Én elfogadtam ezt a választ viszont akkor is furcsálom,hogy miért nem lehetett ezt úgy megoldani hogy minden hangszóróba a hozzálillő hangot nyomja be,na nem sírok így is jó hangja van a cuccnak,viszont EQ-be gyengén muzsikálnak a Xonar Hangkártyák..
-
-
saril
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
értem, tehát jó eséllyel kiadtál 1 évvel ezelőtt a Z906-odért ~80.000HuF-ot és sajnálsz venni hozzá egy 6.000HuF-os gyári távirányítót?
-
Black Dragon
addikt
Hali all!
Kb 1 éve tönkrement a Z906-om távirányítója, és egyszerűen nem találok sehol normális áron hozzá újat. Amazon és ebay-ről néztem, de félek, hogy valami szart kapok, és gyakorlatilag nem különb, mint ha a logitechtől rendelném egyből, de azok a kapzsi szemetek képesek elkérni 6000, igen, 6000Ft-ot a szálításért, amikor 3000Ft a távirányító. Most azért nem veszek hozzá valamit, hogy ingyenes szállítást kapjak, szóval van esetleg itt valaki, akinek tönkrement a hangfala, vagy tud olyan helyet vagy valakit, akinek van eladóba távböködője?
Nagyon hiányzik már... -
Scholes9
nagyúr
Összeraktam, nem rossz, viszont szokni kell egyelőre 2.1 után, de biztos remek lesz hosszú távon. Most analog módon van összekötve a X-Fi-vel, holnap jön egy optikai kábel is, kipróbálom az alaplapi optikain keresztül is, h melyikkel tetszik majd jobban

-
Scholes9
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi, úgy legyen

-
plck
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a kölönbség az Asus Xonar DX/XD/DG kártyák között?
-
plck
tag
Sziasztok.
Van itt esetleg valaki Tatabánya környékéről akihez fel lehet ugrani meghallgatni a cuccot?

-
MrM94
addikt
Helló,
Használ valaki XONAR DGX hangkártyát Z906 mellé?
Ha igen,megmutatná a beállításait? -
monguz82
tag
válasz
TibChee
üzenetére
Fentebb saril kolléga már megpróbálta megvilágítani a helyzetet, szóval:
az alaplapi hangkártya (ahogy bármelyik másik is) az optikai kimeneten csak a digitális adatfolyamot küldi az eszköz felé - ami jelen esetben a Z906 - és annak a saját dekódere "fordítja le", hogy a folyamat végén hallgathasd. -
TibChee
tag
Üdv!
Jelenleg egy alaplapi hangkártyáról hajtom a topic címében szereplő eszközt. toptikai kábellel.
Szeretném lecserélni valami jobbra, ami tud DTS-t is optikán keresztül. Olyan 10-20e Ft körüli összeget szánnék rá, de minél olcsóbban szeretnék kijönni.Az ASUS Xonar DGX és DSX között vacilálok jelenleg. Ha jól tévedek mindkettőn van optikai kimenet és a DTS-t is tudja. Megéri azt a plusz 5k-t a DSX?
Vagy milyen más hangkártyát ajánlanátok? -
Ashenvale86
tag
Vogels vls 615 jó hozzá?
-
aram01
nagyúr
válasz
Ashenvale86
üzenetére
Láttam múltkor a jófogáson vogelst.
-
Ashenvale86
tag
Sziasztok!
A két hátsó hangfalhoz keresek állványt. Van valakinek eladó? Milyet ajánlotok, ami olcsó és jó?
-
justo00
tag
Köszönöm a válaszokat!

-
Szia!
Nekem Asus Xonar D2-m van. Én digitális koax-szal kötöttem össze (Z906-on 5-ös bemenet) és tökéletesen működik! -
justo00
tag
Sziasztok! Van egy Asus Xonar DX hangkártyám és a napokban lesz egy Z906-om is. Azt szeretném kérdezni, hogy digitális optikai vagy analóg jack kábellel kössem össze? Elsősorban filmnézésre használnám.
-
Richie141
tag
Sziasztok! Pár napon belül én is Z906 tulaj leszek. Egy Xonar DX kártyával fogom használni, és az lenne a kérdésem, hogy optikai kábelt mennyiért érdemes venni hozzá? Látom, hogy elég nagy árkülönbségek vannak. Gondolom nem a legprofibb minőségű kábel kell egy ilyen hangrendszerhez, de annál biztos jobb, hogy ne a legolcsóbbat válasszam. 1, max 2 méteres optikai vagy coax kábel kéne.
-
saril
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
nemrég volt pont kérdés ez és ott írtam hogy ha játék alatt lényeges lenne az 5.1 akkor analóg módon ha film alatt lényeges az 5.1 és azt akarod hogy a logi saját dekódere keverje le az 5.1-et akkor optikával avagy koax-al is össze kötheted, sőt mind a két lehetőség adott mivel tudsz csatornát váltani tehát egyszerre is összekötheted analóg és optikai módon is a gépeddel

-
saril
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
tökéletes az optikai kábel amit linkeltél, ne hallgass Bélára csak félrevezet!!! ha megnézed az alaplapod az a kis fekete csatlakozó a sok színes alatt és mellett a hangkártya kimeneteknél az az optikai kimenet azzal szépen össze tudod kötni a z906ot a lentebb linkelt optikai kábellel
minden alaplapon van optikai kimenet nagyon ritka már most amin nincs...a lapod leírása is említi itt: Rear Panel I/O : - 1 x Optical SPDIF Out Port
Béla meg szégyelje el magát hogy félrevezeti az újdonsült z906 tulajokat!

-
Scholes9
nagyúr
válasz
monguz82
üzenetére
Én is úgy gondolom, h mindkettőn van
Jó lenne megtudni az igazságot, h legalább az egyikkel össze tudjam kötni digitálisan és akkor lehet, h benevezek erre a hangcuccra
CSAK film és zene, nuku játék 
Milyen kábellel lehetne akkor összekötni, ha elvileg van rajtuk SPDIF?

-
Scholes9
nagyúr
-
semetka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én 3 és fél éve 73-ért hardverker-en. Jól tartja az árát.

-
hadogabi1
senior tag
Ha érdekel valakit. Akciós újonnan most.
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_logitech-z906-5-1-hangfal-1080286.html
-
Atci
csendes tag
Sziasztok!
Z906 van, egy olyan kérdésem lenne, hogy a hang beállításoknál milyen formátumba érdemes tenni: 24 bit 44100Hz, 48000Hz vagy 96000Hz ez attól függ hogy nekem melyik tetszik, vagy érdemes egy bizonyosat választani a minősége miatt? A segítséget kösz

-
-
aram01
nagyúr
válasz
K20Z4CT_Rt.
üzenetére
Csavart találtál már?

-
saril
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
ha azt akarod hogy filmnézés közben a decode led világítson mert dts hangsávos filmet nézel akkor optika ha azt akarod hogy a játékban legyen 5.1 akkor jack, így ha mind a kettőt egyszerre akarod bizony optikán és jacken is rá kell csatlakoznod és a bemenetválasztóval mindig kiválasztani mit akarsz éppen
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Újdonsült tulajdonosa vagyok egy ilyen kiváló rendszernek.
Olyan kérdésem lenne, hogy most az Asus Xonar DG SI-re van kötve 3db Jack-el, de az alaplapon van digitális hang kimenet, melyikkel lehet jobb hangzást produkálni?
Illetve, hogy van e vmi módszer arra, hogy a világító ledeket kiiktassuk rakta (gondoltam leragasztom.).
-
Ashenvale86
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Akkor ez nem az eszköz hibája? Mert ha csak a két első hangszórót kötöm össze a géppel, akkor is küldi a mélyet.
-
Üdv. mindenkinek!
Lehet, hogy kicsit off, de hátha itt találok...
Ha esetleg valakinek olyn meghibásodott Z906, aminek a mélynyomó része viszont működik és elfogadható áron megválna tőle, akkor engem érdekelne.
Legfőképp maga a hangszóró, annyira bejön a sajáz Z906-om, hogy az autómba is kipróbálnám a subwoofer-t

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mondjuk örülök neki, de úgysem adom el az enyémet, ami jó az jó 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)