Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
megaram
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy a hátsó 2 hangszoró mért recsegve adja ki a hangokat 5.1 TEST üzemmódban? Kábelek jól vannak bekötve! Játék közben is be-be recsegnek! Creative SB Z-t használok.
-
megaram
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szia! Nekem is nemrég lett javítva ugyan így pattant, de nem táp hiba volt!!! A vezérlő egységgel volt a gond! Ha jól emlékszem a potméter körül valahol....

-
megaram
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már ilyen hibával? [link] Lehet ezt valahogy orvosolni?

-
megaram
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a Z906-os hangredszerem néha olyanokat csinál hogy bekapcsolom 3 led felvillan és semmire nem reagál..... Kikapcsolom erre a hangfalak egy picit mintha pukkanának és újra magátol felvillan a 3 led! Semmire nem reagál! Gari már nincs rá sajnos. Lehet ezt javítani?

-
megaram
tag
Sziasztok. Valami gond lehet a rendszerrel. Ma mondom kicsit megdöngetem, erre hangosabbra veszem és megy a zene de közben búg hangosan! Ha nem megy a zene csak simán adok rá hangerőt kb 1/3 tól fölfele el kezd búgni az egész! Mi lehet a gond?

-
megaram
tag
Láttam a Mediában kék dobozos Z906-ot, az mibern különbözik a fekete zöld dobozostól?

-
megaram
tag
Hali! Valaki járt már úgy hogy bekapcsolásnál csak pukkan egyet és semmi hang! 3 led folyamatosan világit... Mit lehet vele tenni, vagy mi a hiba? Vagy inkább szerviz, még garis 2hetes!

-
megaram
tag
Sziasztok! Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Z906 szettnek!
Ti milyen hangkártyával használjátok, vagy milyet ajánlotok hozzá, mert jelenleg alaplapival hajtom Realtek ALC1150? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ti milyen hangkártyával használjátok, vagy milyet ajánlotok hozzá, mert jelenleg alaplapival hajtom Realtek ALC1150?