Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
-
hadogabi1
senior tag
válasz XtremLor #2941 üzenetére
Megjött az ups -től és a logitech-től is a mail-t hogy az újat csütörtökön kapom meg. Feladták hollandiában eindhovenbe. Csütörtöki napon szállítják ki. Akkor ezek szerint a régi marad nálam. Nem baj elviszem majd megjavíttatni valahova vagy házilag. Legalább lesz egy pót.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
válasz XtremLor #2899 üzenetére
Logitech support telefonon majd levelezéssel. A support.logitech.com -on.
Kb 10 x beszéltem velük telefonon.
1 nővel aki nem nagyon tudott magyarul. Alexandra...
Írtam is egy szép levelet nekik búcsúzásként mennyire vagyok elégedett a vevőbarát hozzáállásukkal.TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
aram01
nagyúr
válasz XtremLor #2315 üzenetére
Pont most is zene szól, lassan egy éves de még mindig megborzongat a hangja, ha nem megy el jó árban tényleg meghagyom.Ne legyen valami jobbágynak ez a jackpot
(#2316) Zoey25: Írsz a modiknak hogy pucolják a hirdetést, ennyi.Előnye meg az, hogyha visszaeső, lehet repül is.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Zoley3
tag
válasz XtremLor #2315 üzenetére
Jah igaz,én is megvárom többnyire hogy jöjjön valaki aki értékeli a patika állapotot ...csak nem mindig sikerül akkor gyorsan eladni,nekem meg már viszket a tenyerem valami másra
Meg bosszant sokszor a hirdetésem alá írogató,hogy ők mennyiért tudnak venni hasonló cuccot típusú üzletrontók...[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
._.Dante._.
tag
válasz XtremLor #2127 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Igazából nem konkrét csere lenne, csak beköltözne a Z5500-as a hálóba, míg egy újat szánok a nappaliba.
Használtat nem szívesen vennék, és a Z906-os jelenlegi áránál nem költenék rá egy fillérrel sem többet, de szeretném, ha legalább azt tudná, mint az elődje. -
Techpriest
csendes tag
-
Bélaaaa
őstag
válasz XtremLor #1986 üzenetére
Ezt jó, hogy felvetetted. Gyorsan ki is próbáltam. TV-ről optikával kevertem fel a poddal 5.1-re a 2.1 nem dolby hangot.
Borzasztó, a hátsó hangszórókból érkező hang.... bugyog, vagy mi és tompa.
Ugyanazt a filmrészletet vettem fel elöl, illetve hátul
Jövő héten mindenképp megy gariba...
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
JasL
senior tag
válasz XtremLor #1856 üzenetére
Oké, megírom majd. A logitech ügyfélszolgálata ezt írta konkrétan, mielőtt elküldtem javításra:
Kiderítettük pár kollegával, hogy előfordult hasonló jelenség néhány Z906 és Z623 terméknél amit az ügyfelek energiatakarékos módnak észlelnek.
Viszont ezekről semmilyen belső dokumentációt nem találtunk, így arra a következtetésre jutottunk, hogy valamelyik általunk használt beszállító által gyártott alkatrész tehető felelőssé az inkonzisztens viselkedésért.
Mivel a fentiek alapján a szervíz nem fogja tudni "megjavítani" a terméket, így sajnos azt kell mondanom, hogy az ön termékénél ez a tulajdonság nem állítható.
-
JasL
senior tag
válasz XtremLor #1852 üzenetére
Én nem járattam be, simán használom 50% hangerő körül... ennél több épeszű embernek szobába nem is kell!
Zoey25: az engem nem vigasztal, ne kapcsolgasson ki nekem! És mi az, hogy túhevül szobahőmérsékleten? Akkor az tervezési hiba és kérem vissza a pénzem!
[ Szerkesztve ]
-
Tottu
senior tag
válasz XtremLor #1752 üzenetére
Az S/PDIF out-nál a PCM mellett még a Dolby Digital Live választható.
A PCM-et azért szeretném használni, mert ebben az esetben nincs plusz effekt rárakva kimenő hangra. DDL esetén tudtommal már keveri a hangkártya a kimenő hangot. Úgy olvastam, hogy filmeknél érdemes használni a PCM-et, ha viszont nem elérhető a DTS (pl. játékok), akkor érdemes használni a DDL-t S/PDIF out-nál.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Kabel15
aktív tag
válasz XtremLor #1742 üzenetére
Igen ezekkel ez a bajom. Viszont a logitech Z906 on meg nincs HDMI bemenet, ahogy olvasom, nincs is nagyon magas hang benne. Nekem mozizáshoz kéne. És nem tudom hogy egy 40,000ft os lg bögre szethez képest a 80,000ft os árával tud e olyan teljesítményt nyújtani.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
-
aram01
nagyúr
-
-
aram01
nagyúr
válasz XtremLor #1682 üzenetére
igen közben az a kártya kiesett, közben vettem állványt az apródról (4db-ot) kettő szürke kettő fekete, a fekete teleszkópos, faszán nézz ki, már csak csavart kell vennem és kész (jah meg fújós festéket)
-
aram01
nagyúr
válasz XtremLor #1664 üzenetére
a tv-m lejátszójával próbáltam
toshiba l7335d, direktbe pendrive-ról (nem ismerte fel a formátumokat) [link]
gépre még nem tudtam rákötni (kábel hiány, de ma pótolom)
vlc-vel szoktam zenét hallgatni amúgy, te mit ajánlasz?[ Szerkesztve ]
-
Jeep1
tag
válasz XtremLor #1562 üzenetére
Első szett a media marktbol volt, annak a mélye szintén recsegett...
Majd a FIXIT KFT cserélt nekem egy uj szettre. Ami úgy melegedett alapból is, hogy nem mertem itthon hagyni a lakásba. Na akkor már felvettem logitechhel a kapcsolatot. Ők elvitték UPS-sel Hollandiába. És most kaptam helyette ezt a szettet Hollandiai raktárból.Hihetetlen hogy 3 szettből 3x kifogom a rosszat... :S
Nem tudom mi tévő legyek, érdemes lenne-e megint Logitechhel felvenni kapcsolatot, és mégegy szettre várni... Már 3 hónapja csak várok, hogy végre értelmesen használhassam, de egyenlőre Öröm 0% bosszúság 100%...
Lassan be sem merem kapcsolni a szettet használni, nehogy elromoljon.
[ Szerkesztve ]
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
-
CptAdamica
veterán
-
gti16v
őstag
válasz XtremLor #1515 üzenetére
Le sem merem írni,hogy 9 éve meg volt anno egy audigy 2 zs platinum pro is hajtotta
De igazad van... ég és föld...De most ketdem vissza fele olvasni,hogy akkor a játékok nem mennek 5.1 ben... (spdif)
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
válasz XtremLor #1513 üzenetére
Ok,vágom...igazából a kiváncsiság is,hajt meg a praktikum is,mivel ma hozta a postás a Z906 ot,és az eladó elfelejtette,hozzá csomagolni az 1,8 méteres 6 csatornás kábelt,és szerintem a héten már nem jön meg,és elég sufni tunningos kábelekkel oldottam meg a próbát,meg rövidek is,és ezáltal kényelmetlen helyre is került a sub,és a genius helyére tenném minnél hamarabb,és ez a spdif csati lehet addig is a megoldás.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest