- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
vagy placebo...
Én el nem tudom képzelni (mondom úgy hogy nálam is egy ilyen rendszer van a TV-nél) hogy ezeknek az 1 utas műa hangszóróknak bármennyit is változna a hangjuk más kábel hatására.
Egy audiofil sztereo rendszernél ez ok, de it..Amúgy ha ismerősöd rendszere jól van elhelyezve (a..és ahhoz azért kell kábelmennyiség) amennyit ráköltött vezetékre, + a logitech árából, már vehetett volna 1 sokkal jobb szettet.
-
semetka
őstag
Igen lejátsza, ennek én is örülök. EZ azért lehetséges mert DTS a core. Viszont az Atmossal, True HD-val nem tud mit kezdeni sajna, ezek mind a Dolbyhoz tartoznak
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Az a baj hogy annyi féle kódolás van már össze vissza hogy nem csodálom hogy szegény logi nem boldogul vele. Nem szériahiba ez hanem ilyen a dekóder benne. Nem egy 150+ Ft-os erősítő ami mindent tud
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Nálam is serceg. A film ebből a verzióból lett készítve:
Moon.2009.CUSTOM.BD25.AVC.x264.DTS-HD.MA.HUN-Mont
Nem tudom mekkora neted van de érdemes lenne letölteni hogy azon is csinálja-e. Mert ha nem akkor valamit a Trinity csapat ront el benne. El lehet indulni valamerre..==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Aby_2014
aktív tag
Hali!
Milyen videokártyád van? Nekem ilyen random sercegést pattogást a videókártya HDMI hang drivere okozott, a lejátszó eszközök-nél (hangszóró jobb klikk) letiltom és ez megoldja a problémát.... Csak a hangszóró és az spdif maradjon...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
semetka
őstag
Igen én is a Dolbynál vettem észre. Valószínű hogy a z906 dekódere nem kompatibilis valamelyik változattal. Sajna ezen nem tudsz változtatni, le kell tölteni másikat.
Egyébként én a DTS-t jobban favorizálom, ezerszer jobb. Sajna a magyar szinkronra nem igazán jellemző de akad belőle.
Melyik film szórakozik? Kíváncsiságból leszedem megnézem nálam pattog -e[ Szerkesztve ]
-
-
XtremLor
őstag
Keszits videot, es audio fajlt toltsd fel egy megosztora, es irj a logitech supportnak lehet a nemzetkozi jobb lenne, abba irj le mindent volt mar javitva a fixitnel, de ok nem talaltak a hibat, te nem akarsz vele jarkalni allandoan, amikor hibas a cucc, es igy hasznalhatatlan.
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest