- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #340994 üzenetére
a kékvilllam 147-me is ilyen
torve volt az eleje regebben, akkor kapott uj klimakondenzatort, koznapibb neven klimahutot, de mivel 2021 november vegen vettem eppen a 0 fokos hidegben, kiprobalni se tudtuk...feltolteni mar nem sikerult a csere utande vezerlescserekor megneztek tartja-e a nyomast fel oran at benne volt a nitrogen ugy hogy meroora meg se rezdult, akkor kapott hutogazt, es azota is "mukodik"
a gazmennyiseg lehet keves lett beletoltve, mert a dizele sokkkkal gyorsabban hut, pedig azon a klimahuto az eredeti gyari
szerintem eleve kevesebbet raktak is bele....lehet kene bele egy 80-100g megnem gyengul lassan el szoval nem fogy a gaz, ez ugyanilyen volt tavaj is
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #340946 üzenetére
Mármint akkor volt még ott, amikor mi gyüttünk az ángliushalaktól..
mert az meg 2012-ben volt..Jó kis kalandtúra volt az is. meghát kár azért a kocsiért. haver vett látatlanban egy motort egy látatlanban vett csapágyasnak igért kocsiba, amit kicseréltünk helyben, és hazahoztuk lábon a gépet, majd utána nem kellett az autó senkinek sem egyben..
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #340938 üzenetére
Nekem ausztriából hazafele volt mindig meg látványként..
Amúgy mikor vitték onnan el? mintha anno mikor 11-2 éve angliából kocsikáztunk haza a Lancer GSR-el még meg lett volna..Nekem is nosztalgikus, lévén nincs messze a reptér, ezeket láttam hallottam minden nap fel-leszállni, meg a Tu 134-154-eseket.
Mondjuk 154-est tavaly fotóztam kettőt is.. az egyiket repülés közben. -
majnkopf
tag
válasz
tboldi #340802 üzenetére
erre én is gyanakszom, gyanakodtam. szerelőmnek többször jeleztem nem kéne mókázni vele esetleg de állítólag nincs még abban a tartományban
nem problémás a menetteljesítmény tehát nem kell félreérteni meg eddig teljesen más típusú autókat vezettem így picit a máshoz való megszokottság is bennem van valószínűleg meg hogy totál analfabéta vagyok ehhez, de lehet még teszek kört másnál is mit mond rá
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #340690 üzenetére
Múltkor pont beszopattam magam. kivittem a laposvasat, aztán megszokásból beálltam egy lámpához úgy ahogy a terráriummal szoktam, és ahonnan abból látom a lámpát, laposabb szélvédő+sötétített csík felül + fekvő üléspozíció, na döntögethettem a fejem a szélvédő sarkánál hogy lássam mikor zöld
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #340565 üzenetére
Ezt a kört már kb megfutottam Bubival. Szilent prés nincs, így kapott előre komplett új lengőkart. Első fék cserélve (még bőven nem volt kopáshatáron de sajnos sikerült nagyon durván hullámosra fékeznem). Most még két első stabpálcika csere jön (már megvettem hozzá). Már csak a fényezést kéne kicsit gatyába ráznom és akkor újabb 10 év gond nélkül lemegy.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #340208 üzenetére
Na majd ha a főteszter aka anyud nyomja vele neki
—
Mi meg Horvátot eltoltuk picit majd május vége a terv vele, tippre picit megtoljuk és lesz belőle 5 nap…Annyira bejövős volt a mai kör kettesben, hogy úgy voltunk vele nem akarunk rohanósat, inkább legyen egy picit hosszabb plusz addigra az idő is kiadja jobban majd
Tető ma meglepett, 120-ig teljesen jó a szél… konkrétan M7-en lefele végig lent volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tboldi #340194 üzenetére
Kugánál észre szoktam venni, hogy amikor olyan 70 fokos a víz és lepadlózom nem ad rá akkora kakaót a motorteljesítményre. Aztán ha üzemmeleg lesz, akkor már igen. Ja és amit még észre vettem, hogy rosszabban gyorsul állóhelyzetből mint mondjuk 50-ről. Gondolom kíméli a gumikat. Fene ezt a sok elektronikát.
-
szőröscica
addikt
válasz
tboldi #340178 üzenetére
Jo ez, virgonc kis auto lesz igy. Hazafele kormold ki rendesen.
Koszi a 2.0T grafikont, nagyjabol alatamasztja, amit erzek, hogy igazan 3 ezer felett lodul neki. Nem lenne rossz a +60Nm nyilvan, de nalam keveset fut, viszont olyankor elofordul, hogy megkergetem. Jobb a bekesseg alapon nem bantjuk a szoftvert rajta. Ha egyszer elborul az agyam, ugyis egy QV-t veszek vagy Maseratit.
-
válasz
tboldi #339917 üzenetére
Tegnap én is megjártam Ausztriát, Hegyeshalom kishatár, reggel 9 körül nulla várakozás. A rögzítő deszkák tényleg nem kicsik, de szerencsére megúsztam falakadás nélkül. Viszont azon meglepődtem, h visszafelé is át kellett hajtanom egy szőnyegen. Azt hittem, h mi nem védekezünk...
Az M1-esen már beindult a nyári szezon: nem kevés útépítés miatti forgalomkorlátozás, két hatalmas dugó hazafelé (mindkettőt sikerült kikerülni), plusz egy méretes porátfúvás Biatorbágy környékén.
Viszont ezeknek köszönhetően 9.2 lett a napi fogyim! Ráadásul úgy, h nyitott tetővel is mentem kb 50 kilométert. És volt egy kis durrogtatás is...
hellomi: Gratula! Hajrá, várunk sok szeretettel!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi #340126 üzenetére
Annyira nem célszerű reklámozni rendszámmal együtt, mert erősen rá vannak repülve erre is a szervek - ezt egy rendőr ismerős mondta
Azt állítja, bizonyítási eszközeik is vannak hozzá felmerülő gyanú esetén, ehhez nem tudok hozzászólni, én azt kicsit kétlem, hogy ECU readerrel a csomeszban utaznak minden típushoz, de ha ő mondja...
-
-
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
tboldi #339602 üzenetére
Autószerelő mesélte, hogy volt egy kocsi, amibe be volt írva az ültetett futómű (németből hozták be), viszont a tulaj ki akarta cserélni a gyárira. Ki is cserélte, szereti, úgy használja, viszont műszaki előtt vissza kell cserélnie, mert kiíratni is olyan nehéz, mint beíratni
(fél, hogy ott túl sok egyéb javítandót találnának a kocsin).
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #339628 üzenetére
Jó de az én autóimat nem most honosították.
Mondjuk van ismerősöm akinek a rommáépített autója mellé van egy arasznyi vastag paksamétája a turbosítástól kezdve minden fityfaxt kijárt magának, nem tudom hányszáz óránya, hány tonnányi emailezésbe levelezésbe utánajárásba kifizetésébe került..
De hogy egy rugó beépítés miatt majd komplett szigorított vizsgán kéne áttolni a kocsit ahol egy kopott pedálgumiba beleállnak.. na az kell a fenének.
Mondjuk amennyi GTi maradt az országban.. ismerősi körben az enyémmel együtt van 5 darab ilyen kb.. abból 3 le van ültetve, az enyém az egyik amelyik még nincs, szóval lassan ember nem lesz aki megmondja mi az eredeti magassága.. -
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #339600 üzenetére
igazi balfaszok ezek
ismerosnek ugyanez vott szinten egy vmi 500 Abarth kivitellel 4-5 honap volt honositani a piros rugok miatt
igazolast kellett kenie az FCA-tol, hogy igen, ez gyarilag ezzel szerelodott a gyartosoron ossze ujkent, es nem utolag raktak beleaz lenne normalis, hogyha rendszerukben benne van hogy a x tipusu alaktreszt vki mas mar engedelyeztette erre a tipusra, akkor mastol mar nem kerik ujra
most ha oda mennek 100-n ugyanolyan autoval egy ugyanolyan ultetoszettet beiratni, akkor mind a 100-tol kerik a osszes papirt rola oda-vissza akkoris, ha ezek egymas utan jonnek a sorban, es ~10 perce nezte at tokugyanezt
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #339590 üzenetére
Ja, nonszensz ami itt megy. saját szememmel láttam én is egy Genesis forgalmijában hogy "a gépjármű piros színű ültetőrugóval szerelve..." ergo BÁRMIT beletehetsz amig az piros
Ugyanúgy.. a gyári rugót színesre szinterezteted felújításkor, meglátja a talpasrendőr és balhé van.. ültetőrugót letüsszented kotyogós TÜV-vel, és streetlegal.
Amúgy reménykedtem hogy találok régi fekete H&R-t a GTI-hez, de azok nagyonelfogytak, egy jóideje a kék az új fekete náluk.. szóval ha rászánom magam végre és berendelem a szettet, akkor lehet kotyogós TÜV lesz a megfejtés rá.
Bár maga a kocsi nem az a rendőrmágnes tipus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!