Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz rasotamas #200481 üzenetére
Elméletileg a TÜV, a DEKRA, a KÜS stb. azonos protokoll szerint dolgozik. Szerintem mindegy hová viszed, ha bízol a kocsiban. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor elviszed egy szervízbe, ahol vizsgáztatnak, ők megnézik és le is vizsgáztatják. Felszámolnak kb. 20Euro átvizsgálási költséget, legalábbis itt a körül mozog, plusz/minusz.
A magyar dolgokhoz nem értek, de szerintem egyszerűbb, ha egy friss német vizsgád van, mint otthon rohangálni a köztudottan magas hozzáértéssel és korrupciómentesen ténykedő vizsgabázisokra..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
-
Biqci
aktív tag
válasz rasotamas #200495 üzenetére
A HU azaz Hauptuntersuchung maga a műszaki, az AU Abgasuntersuchung a zöldkártya. Egyszerre csinálják, összesen kb. 100Euroba kerül +/-
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz rasotamas #200821 üzenetére
Hát még ha ki is tudtad volna próbálni, mégjobban tetszene. Én kaptam egy napra a múlt hónapban, fantasztikus kis városi autó...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
MC Pite
veterán
válasz rasotamas #202880 üzenetére
Toronycsapágy? Ha ott jártok, toroncsapágy szilent is cserés, és értelemszerűen utána futóműállítás. (Emiatt is én párban csinálnám, de mások szeretnek kétszer fizetni ezekért.)
Friss tolatókamerások, szevasztok: ha egy platóshoz kell közel tolatni (Transit, Boxer, stb) akkor marhára vigyázzatok, mert a kamera lefelé néz, és a nála magasabban lévő plató távolsága nagyon csalós, ami elsőre fél méternek tűnik, az a valóságban van vagy 10 cm
Doki, Mycso: Baszki,magasra tettétek a lécet, nem íri, külön kategóriát kaptok
Pikacsuval még összehoztam 1-2 elég elég alacsony számot, a Meganenal nem megy (múltkor este mentem haza, és az 50km-re fedélzeti szerint (ami többet mutat 2 átlag decivel) 5,4-el értem haza, saját tempóban. Pikacsuval volt az fedélzeti szerint 4,7 is (ami 0-3 decivel kevesebbet mutatott a valóstól) az ilyen kör, meg autóúton is elkonvojoztam 5 liter körül sokszor, és akar pár trip ami 4-essel kezdőtött. Igaz, a hatos váltó meg több nyomatékkal jobban akar menni a vörös dög, nem tehetek róla
Mondjuk az is igaz, hogy mióta megvan a kisasszony, azóta a 'indulok korán hogy elkerüljem a nagy forgalmat' opció nem nagyon játszik . Meg hát amikor a hátsó ülésről kéri hogy 'Apa gyószabban gyószabban!' legalább kicsit visszaváltok és odalépek hogy hangja legyen, ha nem is megyek már nagyon gyorsabban.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz rasotamas #202896 üzenetére
Semennyire nem biztos, de a leírt jelenség elsősorban ez miatt szokott lenni.
6030D, láttam már én is pár ilyet, sw hibára tippelnék elsőre.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szada85
aktív tag
válasz rasotamas #202924 üzenetére
Leginkább német rendszámmal.
A Vectra C, Signum Klub Hungary vezetöjét is kikapták a kis Signum-félSignum kamionjával, és bár a futó papírjait nem vehették el (az is német rendszámmal fut), az autó forgalmija ugrott így is, és mehetett vele szigorított KPM vizsgára.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Reggie0
félisten
-
Reggie0
félisten
válasz rasotamas #203267 üzenetére
Hat, bp-en keves helikopter szall le, szoval autoval kozlekedik itt mindenki.
Azert kell igy kezelni, mert igy masoknak okozol tudorakot, mondvan, hogy gyenge az immunrendszered. Igy is igazsagtalan. A kozlekedes koltsegebe be kell vezetni az okozott karok kompenzaciojat, aztan majd mindenki eldonti, hogy neki megeri-e igy is. Igy legalabb a cegeknek is jobban megeri kikoltozni Bp-rol es csokkenhetne a Bp kozpontusag.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz rasotamas #203535 üzenetére
Most kutatok a Fiatra másik felniket, nekem meglepő, hogy ekkora szórás van a feltehető méretek között.
Az alap modellekre 205/55 16 került, egyel feljebb 215/55, majd 215/50 17, 225/45 18. A két véglet között 3 cm különbség van átmérőben.
Sokallom a 18"-t, pedig a forma miatt kell rá a nagy kerék.
[kép][ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
válasz rasotamas #203539 üzenetére
Én biztosan a sötétebbet választanám panorámatetőre. Ott igen erős hűgyűjtés van. Ha viszont a kilátást részesti valaki előnyben, akkor a világosabb azért kedvezőbb. És itt jön megint a kompromisszum a két "tábor" között.
(más kérdés, hogy akusztikailag gyűlölöm a panorámatetőt - de ez már más lapra tartozik.)
@#203541focvis
Természetes, hogy mindenki másképp látja. Ez így van jól.
Ha meg gonosz lennék, akkor megkérdezném, hány perces vitára fizettél be.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
Gabesz87
veterán
válasz rasotamas #203837 üzenetére
Én emailben intéztem nemrég az éves matrica átírását előző automrol a jelenlegire. Kell a két forgalmi, az igazoló blokk a matricarol (vagy email gondolom, ha online lett véve), meg egy formanyomtatvány az atirasrol. Ez utóbbi lehet hogy csak autó eladás esetén kell. Ja és befizetni 1470-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest