Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
codika91
csendes tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Mert már azon is gondolkoztam, hogy talán a nagyobb internetszolgáltatókkal lehet valami gond idehaza. Ezt nem úgy értem hogy nálunk van itthon a hiba. Megmagyarázni pontosan nem tudom még, hogy mi lehet ez, egyelőre én is csak tapogatózok.
maathe, megtudnád mondani, hogy neked milyen szolgáltatód van? csak mert ha neked is egy kisebb, akkor továbbmennék ezen a vonalon és kipróbálnék más szolgáltatókat haveroknál. Köszi. (Utálom a tehetetlenséget)
-
törölt tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Nah ..jah ..de aki nem veszi a fárdtságot hogy egy kib@szott hozzászólás-t feljebb olvasson.
Én mindig átolvasom azt az oldalt ami épp van.. ha meg megtalálta akkor meg ottvan a szép szerkesztés gomb tudodjátok rá klikkel szépen és oda írja"szerk:bocsi megtaláltam"... 
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én mindig átolvasom azt az oldalt ami épp van.. ha meg megtalálta akkor meg ottvan a szép szerkesztés gomb tudodjátok rá klikkel szépen és oda írja"szerk:bocsi megtaláltam"...

, és akkor azért sem kéne fizetni HA IGAZ LENNE EZ, de tuti nem az sajnos szvsz.