- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wackond
tag
válasz
koko52 #81527 üzenetére
Az a 3700 gondolom 3070 akart lenni, a 140/160W fogyasztást kicsit sokallom. 19db ilyenem van, a nagyja Zotac Twin és Zotac Holo.
Hive alatt core 1050 mem 2300-2800 melyik hogy viseli. pl nincs. 125w fogyasztásnál már fintorgok, inkánn 112-119 közt vannak (61-63mh közt), persze ez hive reported, lehet hogy falból valamivel több...
Win alatt fut 2db az asztali gépben, azoknál többet ír a trex, hovatovább egyforma OC mellett az egyik 137 a másik 125w-ot ír. Kicsit morcos is vagyok miatta, hisz hőfokban is látszik, és nem tudom lejjebb vinnni, hiába tekergetem akárhova az afterburnert vagy módosítom a parancssort, pedig kipróbáltam rengeteg locked coret, pl-t, feszt, mindent, de csak jelentős hashrate veszteség mellett megy lejjebb a fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest