- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
mihione #62497 üzenetére
Igen ez a vmelyik nap tegnap volt. Bár nem sok ember moccant rá a bejegyzésre. Én személy szerint egy ideje szemezgetek vele, de nem nagyon találtam itthon olyan fórumot ahol ezzel foglalkoznának konkrétan. Illetve ahogy a YT videókat is nézem külföldön elég brutál antennákat is szerelnek fel.
meg ugye felvetődik a kérdés, hogy kültéri vagy beltéri egységbe ruházzon be az ember.
Pár helyen ahol néztem igencsak előrendeléssel vannak az eszközök, nincs raktáron és hiánycikk.
Azért lenne jó, ha vki aki használja az legalább tudna érdembeli infót adni. Bár a weboldalon eléggé nyomon követhető ki mennyit minerkedik csak az nem, h milyen eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged