Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Bányászathoz összesített beállítások 5xxx, 6xxx, 7xxx sorozatú kártyákhoz:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=117221.0
A topicban van letöltési link az első hsz-ben említett GUIMiner-scrypt programhoz, amiben az összes beállítás benne van. Egy legördülő menüből ki tudod választani a kártyát, betölti az optimális beállításokat.Direkt link a GUIMiner-scrypt hivatalos topicba: https://bitcointalk.org/index.php?topic=150331.0
Per pillanat van egy Asus HD 5770 CuCore kártyám. Napközben az intensity érték 12-13 mellett 142-145khash-t tud. Éjszakára átállítom 18-ra, akkor 200khash/s-ig felmegy. A kártyáról leszedtem a burkolatot és újrapasztáztam mielőtt beépítettem. Idle 40C, 18-as intensityvel terhelten 80-82 fokos a GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fűnyíró topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest