- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
ati012 #17929 üzenetére
Akit esetleg érdekel a GoldReserve, azt most elég jó áron tud venni az Allcoin.com-on, én már vásároltam náluk, nem volt gond.
Ami most készül: Blockexplorer, statisztika és top100 leggazdagabb, mindez egy oldalon, minőségi kidolgozással (persze nem gogolányok táncolnak az oldalon, de nem rossz a dizájn), a domainnév már rég megvan, csak a weblodalnak akartam adni egy kicsivel pofásabb kinézetet, erről most letettem, inkább legyen meg minimalistában, mint sehogy, remélem este már fel tudom tölteni.Ha ezt mind hivatalosan is felteszem az oldalra, az nagyot fog dobni a bizalmon, ezzel szerintem az ár is fel fog menni egy kicsit. 8)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest