- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
2 napos Linux Mint 13 - Maya-m van, minden jól működik, kivéve 2 dolgot:
1 - mind a chrome, mint a firefox csinál néha érdekes dolgokat, chromeban néha a képernyő újrarajzolása nem sikerül tökéletesen, horizontálisan szürke vastag csík jelenik meg, görgetésre eltűnik, vagy a bookmark bar ég be a képernyőbe, ez is eltűnik görgetésre, illetve ehhez hasonló "beégések" vannak.
Firefoxban hasonló a helyzet, ott néha színes alakzatok "égnek" be, továbblépésre, vagy görgetésre, kijelölésre ezek is eltűnnek. Magyarán használható mindkét böngésző, de néha furcsa újrarajzolási, vagy -nem_tudom_milyen- problémák vannak. Ezeket leginkább csak böngészőben észleltem eddig.2 - ha konzolból rebootolok, vagy shutdownolok, akkor nem kapcsol ki, illetve nem rebootol a rendszer. A grafikus felület eltűnik, helyette konzolos adatok jelennek meg, számomra ismeretlen forrás, mintha valamilyen system monitor alkalmazás futna infinity loopba, szépen lassan futtat valamit, de egy idő után mintha ugyanaz jelenne meg, nem indul újra a rendszer. Ha normálisan menüből megyek leállításra, akkor szépen, és gyorsan leáll a rendszer, és nincs fenti jelenség.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest