Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Túl vagyok egy komplett új windows és linux telepítésen

A telepítéskor alapból az ssd nevét adja hogy ide fog kerülni a rendszerindítás. Eddig hagytam itt.
Most választottam az sda1-et ahova a windowst telepítettem.
A telepítés után persze megint nem jött be a grub, ezért újra módosítottam a grub-ot ezen leírás szerint.
Felfigyeltem rá hogy a leírásban szerepelt GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 sor előtt van egy kettőskereszt, ami ha jól tudom azt jelenti hogy azt a sort nem kell végrehajtani, azaz inaktív. Erre legfőképp azért figyeltem fel mert a terminálban a grub update után valami figyelmeztetésfélét olvastam erre vonatkozóan. Ekkor én is tettem egy kettőskeresztet a sor elé és úgy frissítettem a grub-ot. Az üzeneteket itt alább olvashatóak:
Sajnos újra csak annyit értem el hogy megjelent ugyan a grub menü de a windows-t választva sötét képernyő majd jön vissza a menü
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Samsung Galaxy Buds FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon