Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
utas666
tag
Ezen nem akranak majd változtatni? http://superuser.com/questions/53957/what-do-alsa-devices-like-hw0-0-mean-how-do-i-figure-out-which-to-use
Értem én hogy 3 betűs könyvtárak, meg minden, de a minap megnéztem, hogy mi a helyzet videódigitalizálással (Pinnacle PCTV Pro, Mint 17.2) és az alap rendszer nettel felhúzva tök jól felismert mindent, kezdtem is örülni, de az istennek nem tudtam rendes, nem futkorászó képet kihozni a felvételhez. Volt egy progi (tvtime) amivel szépen lehetett nézni (tehát tényleg csak szoftveres probléma lehet), de ott digizés sajna 0. Aztán ott volt az alap VLC, ahol viszont minden beállítás ilyen kódolt formában ment hogy source -1,0,1... meg ilyenek és kb az egész állapot teret le kellett volna tapogatni, mert semmiről nem derült ki hogy most mit is jelent. Az ilyenek helyett lehetne valami dictionary, szöveges-beszédes név ami utal a gyártóra, funkcióra és nem csak integer sorszámozás mindenhez. Mondjuk pont a VLC elég fapados ennél a résznél, de mást meg nem nagyon ismerek (majd esetleg most mondhat valaki alternatívát).
Én most egy konkrét példát írtam le, de máskor is volt már hogy a dev01 típusu jelölések elkedvetlenítettek, mert beszédes nevek nélkül fogalmam se volt, hogy épp merre járok és mit is kéne csinálnom. Távol álljon tőlem, hogy fújoljak, inkább csak kíváncsiságból említettem ezt meg, hogy vajon másnak is előfordultak-e már ilyesmi gondolatai linuxozás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Opel topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon