Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben kiderült, hogy azért nem tudtam bizonyos screenshotokat olvasni windows alól, mert kettőspont volt a fájlnévben, amit win nem enged meg. Időközben elképzelhető, hogy tákoltak valamit a screenshot készítőn, mert most alulvonás van ugyanott Mint+Cinnamon alól. Ami nagyon fura, hogy ubuntu 15-nél is jelentkezett ugyanez, amikor a telepítőről csináltam screenshotot, de ott csak az első képnél, a továbbiaknál már nem. Lehet, hogy a telepítő automatikusan frissítette magát menet közben vagymi? Nehezen tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kutya topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon