- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Apollyon #8167 üzenetére
Szerintem a kezdo, halado koze kellene kozephalado. Szoval aki ezt korabban javasolta, azt tamogatom. Ez nem az a forum, ahogy latjuk is, nem visz el a hatan distrospecifikus topicokat a forum, azokat lehetne lakatolni. Server topic nem kene, az tokeletesen beleillik a haladoba. Ha erveim utan sem igy gondolod, akkor miert ne lehetne kulon raid, virtualization, cloud, embedded, pentester meg nem sorolom tovabb, stb topic. Ahogy irtam, ez a forum ebben az OS temaban tul kicsi, hogy ennyire tagolva legyen, de az teny, hogy a jelenlegi abszolut kezdo es halado kozott akkor az ur, mint szegeny lanyban egy olyan film utan.
(#8168) bhonti
A kezdo topicban biztos nem lesz SUSE kerdes. Viszont ha mar a kozephaladoban olvasgatsz, akkor biztos vagyok benne, hogy ha konkretan nem erint egy problema, de azert elolvasod maset, hatha egyszer kamarozik neked. A GUI topic otleted en sem tartom jo otletlek. Nem latom, hogy ez tema miert lenne kulon tema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest