Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93317) ubyegon2 válasza sh4d0w (#93316) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Most lecsekkoltam, miért nem nagyon ajánlott a Legend 800, de szerencsére nem az a gond, hogy behal hamar, hanem menet közben QLC NAND-ra váltottak. Emiatt nem ajánlott szaktopikban, de egyébként arra, amire használod, bőven jó lesz. :K

Amúgy érdekes ez a Samsung túlárazott dolog is, persze nyilván tárolásra nem a drágábbat veszi az ember...én inkább azért veszek Samsungot, mert amíg a rozsda meg nem eszi a notit, nem akarok az SSD-vel tovább foglalkozni. Ettől persze mindig jó áron próbálom őket levadászni.

Amazonon 2K ertekelesbol 5-os skalan 4.7

Ezzel azért úgy vagyunk, hogy megveszi a user, örül, hogy húdejó és értékeli. Az első héten. No de az első héten mit tudunk értékelni egy SSD-n? ;)

(#93313) Crvsh3R

Particionáláskor jellemző home user hiba, hogy meghajtó helyett partició betűjelet alkalmazunk. :N Lényeg, hogy a HDD az jó, ezek a WD Purple Surveillance merevlemezek megbízhatóak, főleg ha biztonsági rendszer alá kell, akkor igazán optimális a működése. De persze nyilván más területen is lehet használni, ha rendszert nem akarunk rá tenni. Arra nem optimális, nagyon nem.

[ Szerkesztve ]

eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.