Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83218) tordaitibi válasza Krystal_s (#83216) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

De értelek csak erre nem lesz megoldás.
Mert ahhoz hogy egy böngésző bármit is csonkoljon, faragjon, kicsinyítsen egy oldal megjelenésén ahhoz először be kell esni az egész weboldalnak.
Volt erre egy megoldása az Operának, adat és forgalomcsökkentő mód de az úgy működött hogy meghívtad az oldalt, az Opera szerverein keresztül, majd a kért weblapot az Opera szerverszinten kigyomlálta, amennyire tudta reklámmentesítette, a képeket átalakította kisebb felbontásúra stb. és ezt a megnyirbált, kiherélt tartalmat küldte a mobilra. De ez csak mobilra volt elérhető és mióta 2017-ben az Operát átvették a kiskínaiak, megszűnt, már nem elérhető.
Csak valami ilyenbe kéne gondolkodni, én megmondom őszintén soha nem próbáltam ki életemben semmilyen minimalista böngészőt se minimál lebutított oprendszert. ezért több ötletem nincs a témában.

Hacsak nem, most lesz nemsokára eladó gombokért egy ezeréves amd-s mini pc-m, de már képes normálisan futtatni mindent, a böngészőket is, W10 is simán megy vagyis használható, bár mióta pár hete váltottam egy J4125-re, a világért se mennék vissza a régire, ég és föld. Pedig az az intel soc se egy erőmű.
Tégy egy tisztességes ajánlatot ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.