Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz Csakénvagyok #8195 üzenetére
a nemjóját, mennyi hozzászólás, míg én a Balatonon süttetem a hasam, mindenki más linuxozott?
nálam megy a yahoo most is. 2.5.5-ös verzió (repóból)
szervernek a cn.scs.msg.yahoo.com -van beállítva?zodo:
csak pár dolog, nem megyek végig az összes dolgon, csak így ömlesztve
szerintem gyakorlatilag kubuntut csináltál az ubuntu cli rendszeredből mielőtt feltetted a gnomeot, lehet hogy célszerű lenne azzal kezdeni
ha jól értettem, a numlock miatt került fel a gnome. de amit beírtál végül a gdm-be, azt beírhattad volna a kdm-be is
túl sok választásod nincs végülis, ha könnyen használható, teljes asztali környezetet szeretnél: kde 3.5, kde 4.3, xfce, gnome
a többi már nehezebb dió. az én tapasztalataim alapján az erőforrásigény valahogy így van
xfce<kde 3.5<gnome<kde4.3
amúgy a rendszer fürgeségét, illetve az érzetét nem csak ezek a dolgok határozzák. érdemes kikapcsolni a betűk élsimítását, illetve én pl. 16 MB video rammal 16 biten használom a gépet
(valaki írta, hogy 10-es flash-hez 128 MB vram kell, hát a sz*rt, megy az tökéletesen
cool'n quiet dologhoz: én csak bekapcsoltam biosban, hozzáadtam a cpu governor appletet a gnome panelhez, és már megy is a frekiállítás
a venti fordulatszámot nekem a bios magától állítgatja, az határokat ott kellett megadni(#8174) Sweet Lou 6
sima AthlonXP tudtommal nem tartalmazza a 64 bites kiterjesztést, tehát ez a kérdés már a felvetés előtt eldőlt, még ha nem is tudtál róla[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest