Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #75750 üzenetére

ne példálózz a nevemmel és ne hivatkozz rám nevesítve nem szakmai témákban.

Nem értem a problémádat, mivel Te már a Linuxos közösségben egy jelenség vagy, mondhatni ikon, így a nick-ed fémjelezte megemlítések ennél fogva teljesen normálisak. És egyébként kifejezetten szakmai témához illeszkedik, mivel szakmai segítségbeli nehézségekről van szó.

Ha a Tordai Tibor nevet valaha tiszteletlenül vagy bárhogyan is megjelenítem, szólj. Az egy dolog, hogy a nicked hasonló a nevedhez, de nem az a neved, gondolom ezt egyformán látjuk. Tisztelettel írtam rólad, az a Te döntésed volt, hogy az egész itteni Linuxos közösségnek kvázi nekiugrasz az inkriminált blogoddal, ami fájó, de tele volt valótlanságokkal és még sokáig fognak emlegetni.

Engem is szoktak itt nevesíteni(nickesíteni) és nincs ezzel bajom, az sokkal rosszabb, amit imént csinált kollegina nickű ft, hogy úgy írt rólam, hogy kiemelte, még nevesíteni se kíván!

Pedig hivatkozhatnák naponta a bunkóságodra de nem teszem,
    ez mutatja az irántad való tiszteletemet.

Itt megint van kis logikai bukfenc, hiszen leírtad ugyanitt, hogy tajparaszt vagyok és bunkó! :DDD :R

Még egyszer leírom, a nevedet senki nem gyalázza! De én felhatalmazlak, ha gondolod, bármikor írhatod irántam való tiszteletből, hogy tajparaszt vagyok! :K

Tudod mi lenne bunkóság amúgy? Ha a blogodat idecitálnám és nick nélkül írnám azt, hogy ezt egy idióta írta! Na az bunkóság lenne, ezért is tartom fair-nek, ha konkrétan megnevezem kivel mi bajom van. Neked ez nem tetszik, megértem, de mint látod, ebben nem igazán értünk egyet. Van jogorvoslati lehetőséged itt a fórumban, fordulhatsz hozzájuk :)

Új hozzászólás Aktív témák